Sat. Mar 2nd, 2024


niet alleen metallica Bas speler Rob Trujillo Hoe gezet Sluipmoordenaar om weer bij elkaar te komen, hij zou het geweldig vinden als ze bedekt waren metallicauit “72 seizoenen”.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

In een interview met Alfa 91.3 FM, trujillo Zei dat ik op iedereen zou zijn Sluipmoordenaar of Cheech & Chong uitgaande van een van metallicalaatste nummers. Wat lijkt een vreemde keuze gegeven metallicaalgemene melodische tendensen en Sluipmoordenaarwildere benadering van melodie. lijkt misschien Miltvuur zou een betere Big Four-keuze zijn geweest, toch? Over de Cheech & Chong kies zeker – waarom niet?

“Wauw. Dat is een goede vraag, want het zou heel grappig kunnen zijn en ik zou je kunnen vertellen dat ik zou kiezen… Ben je bekend met Cheech & Chong? Cheech & Chong waren een komisch team. En ik heb erover gesproken in de pers. Ze hadden een geweldig nummer genaamd ‘Earache My Eye’ in de jaren ’70… En ze hadden een blazerssectie en zo. ‘If Darkness Had A Son’ is een nummer waarvan ik heb gehoord dat ik het kan horen Cheech & Chong [singing]’Verleiding’.

“EN Cheech & Chong, ze hadden een man… Ze waren, zoals we stoners noemen. Dus ze waren altijd erg high, zoals: ‘Ja, man. Aardige man.’ En een daarvan was wat we zeggen Chicano; hij was Mexicaans-Amerikaans. dat zou zijn geweest Cheek Marin. Cheek Marin het is zijn naam. Dus ik stel me altijd voor dat hij gaat, [singing] ‘Verleiding’, zoiets.”

“Maar afgezien daarvan … Dat zou de humoristische kant zijn. Ik zou zeggen … Laten we eens kijken … Wat zou een echt krachtig nummer zijn? Ik bedoel, ik zou het graag horen [the] 72 seizoenen [title track]… Dit gaat gek klinken. Wat als ’72 Seasons’ werd gecoverd door Sluipmoordenaar? Dat zou echt gaaf zijn. [Laughs] Niemand zou dat verwachten. Maar ik zou het leuk vinden. Omdat ik altijd het gevoel heb dat… Sommige mensen zeggen dat er een wedstrijd is [between Metallica and Slayer]… En misschien komt het omdat ik later bij de band kwam. Ik zie het meer als twee iconische krachtpatsers die die energie begin jaren ’80 heel sterk hadden. Maar wat als, wat als de klassieker Sluipmoordenaar een nummer als ’72 Seasons’ gecoverd? Dat zou echt gaaf zijn.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover