Fri. Apr 12th, 2024


Rob Moose – de violist en mede-oprichter van yMusic die heeft gewerkt met de National, Taylor Swift, Paul Simon, FKA twigs en vele anderen – heeft een nieuwe EP aangekondigd. van eland Bloeiwijze De EP komt uit op 11 augustus en bevat samenwerkingen met Phoebe Bridgers, Justin Vernon van Bon Iver en meer. Op de eerste single van de EP, “I Bend but Never Break”, staat Brittany Howard van de Alabama Shakes. Vind de door Maxwell Addae geregisseerde video voor het nieuwe nummer hieronder.

“Ik schreef ‘I Bend but Never Break’ in een moeilijke tijd waarin ik het gevoel had dat ik alleen maar om externe kracht kon vragen”, zei Brittany Howard in een verklaring. “Ik voelde me uitgeput. De wereld kan soms uit de hand lopen en eng lijken. Ik wilde me het lied voorstellen als een reddingslijn voor de vriendelijkheid en positiviteit die er is tijdens deze gevoelens van overweldiging.

“Ik heb maar aan een handvol nummers met Brittany gewerkt, maar ze heeft een enorme impact gehad op mijn kunstenaarschap”, voegde Moose eraan toe. “Toen de kans zich voordeed om mijn eigen kunstproject te doen, wist ik dat Bretagne daar deel van moest uitmaken.”

Bekijk Pitchfork’s recensie van copycat-moordenaarde EP die Rob Moose maakte met Phoebe Bridgers.

Bloeiwijze VOET:

01 Ik buig maar ik breek nooit [ft. Brittany Howard]
02 Het kan alleen maar liefde zijn [ft. Emily King]
03 Wonderkamer [ft. Bon Iver]
04 verspild [ft. Phoebe Bridgers]
05 Uittreksel [ft. Sara Bareilles]

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover