Sat. Feb 24th, 2024


volslagen het uitgemaakt met de gitarist Rob Caggiano na 10 jaar eerder deze maand. caggiano plaatste uiteindelijk een eigen verklaring over het uiteenvallen, waarin ze zei dat relaties soms gewoon op hun beloop zijn en dat “bepaalde obstakels, mensen of omstandigheden het grotere goed in de weg staan” – waar dat ook naar verwijst.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Hallo allemaal. Het spijt me als ik een beetje laat ben, maar nu ik genoeg tijd heb gehad om alles wat er om me heen gebeurt te verwerken, heb ik een paar dingen die ik in het openbaar wil zeggen…

“Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle geweldige berichten en steun die ik de afgelopen dagen heb ontvangen. Het was op zijn zachtst gezegd erg krachtig en nederig voor mij. Het is een geruststelling dat ik aan de goede kant sta.” pad en dat betekent veel voor mij. mij nu.

“Aan alle geweldige fans en vrienden die ik in de loop der jaren over de hele wereld heb ontmoet… Ik hou van jullie en waardeer ze allemaal. Bedankt dat je bij me bent gebleven door hel of hoog water. De wereld lijkt vreemder te worden en vreemdeling vreemd met elke dag die voorbijgaat en het leven stopt nooit met het gooien van wendingen naar ons, maar je houdt me altijd gemotiveerd, gefocust en geïnspireerd om muziek te maken, koste wat het kost mijn hart te volgen en mijn dromen na te streven waar ze me ook naartoe leiden Bedankt allemaal van de grond van mijn hart!

“Ik wil ook Michaël, jon, kaspar(anders ook) en zo volslagen kamp veel succes in de toekomst. Ik ben enorm trots op alles wat we de afgelopen 10 jaar samen hebben bereikt. Soms lopen relaties gewoon op hun beloop. Soms staan ​​bepaalde obstakels, mensen of omstandigheden het grootste goed in de weg. Soms veranderen mensen en veranderen prioriteiten. Soms is het onvermijdelijk. We hadden een heel speciale onmiskenbare magie samen als band. Het is niet iets dat heel vaak gebeurt in dit leven en het is niet iets dat licht moet worden opgevat. Ik zeker niet.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Hoewel dit inderdaad een zeer opwindende tijd voor mij is, ben ik ook enorm enthousiast over wat er in de toekomst gaat gebeuren. Er gebeuren nu veel spannende dingen. Ik zou echt niet meer opgewonden kunnen zijn!! Blijf op de hoogte.”

caggiano toegetreden volslagen in 2013, na meer dan een decennium te hebben doorgebracht Miltvuur. volslagen sindsdien kondigde de gitarist aan Flemming C.Lund als je huidige live fill.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover