Sat. Apr 20th, 2024


Halloween is allang voorbij, maar nieuwe nummers van rez het volgt geen tijdlijn of seizoen. Canadese producent en De baas van het HypnoVizion-label heeft haar nieuwste nummer ‘Suffer In Silence’ uitgebracht, dat volgens haar is geïnspireerd door haar recente aanval van ernstige slapeloosheid.

“’Suffer In Silence’ is het afgelopen jaar een vaste track geweest tijdens mijn shows. Ik deed dit terwijl ik last had van ernstige slapeloosheid die bijna 6 volle dagen aanhield. Het maakte me bang terwijl ik eraan werkte, maar ik wist dat ik het moest afmaken om die tijdsperiode in te kapselen. – Rezz

Gevuld met spannend synthwerk à la horrorfilms uit de jaren 90 en 2000 en harde, dreunende kicks, is het nummer typisch minimalistisch Rezz. Luister hieronder.

Foto via Rukes.com

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover