Sat. May 18th, 2024


Wat is het moeilijkste om in een band zo groot als Lam Gods? Volgens de zanger Randy Blythe in gesprek met Over La Dosisis beseffen dat je kunst een bedrijf is. Blythe zei dat hij dat nooit had gedroomd Lam Gods zou net zo groot zijn als zij, en accepteren dat er een zakelijke kant aan de dingen zit, was een vreemde stap in zijn carrière.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik denk dat het lastigste deel ervan niet echt iets binnen de band is. Het is proberen te begrijpen hoe dit een carrière werd, omdat we het gewoon deden uit liefde. Daarom zijn we de band begonnen. Ik had nooit gedacht dat het zou een baan zijn. Ik had nooit gedacht ‘oh, laten we rocksterren worden of zoiets.’

“Ik denk dat het echt lastige voor mij was om te navigeren door het feit dat iets wat ik toch zou doen, namelijk muziek maken, navigeren hoe het een bedrijf werd. Het is niet iets waar ik me altijd helemaal op mijn gemak bij voel om de waarheid te vertellen, omdat “Ik ben maar een gewone man. Daarom hebben we het management. Ik run het bedrijf niet, maar ik denk dat dat het moeilijkste voor mij was – om te beseffen dat het op dit moment een bedrijf is om op te wijzen.

“We hebben veel mensen in dienst. Mensen konden dit jaar kerstcadeautjes voor hun gezin kopen omdat we personeel in dienst hebben [them]. Het is absoluut een band waarvan we… weet je, het is onze kunst en we houden ervan, maar het is een bedrijf. Voor mij om dit te accepteren is vreemd omdat ik niet uit de zakenwereld kom. Ik heb nooit geld gehad. Ik ben geen rijk kind of iets dergelijks.

“Professioneel musicus leren worden, denk ik, is het moeilijkste.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover