Fri. Apr 19th, 2024


De nieuwe aflevering van Queendom Puzzle komt binnenkort uit. Queendom Puzzle is een doorlopend Mnet-overlevingsprogramma voor K-pop meidengroepen. Het is anders dan Queendom Seasons. Het heeft bijgewerkte regels en missies. Vanaf het moment dat de namen van de deelnemers bekend werden gemaakt, kreeg het aandacht. De show bevat leden van zowel oude als nieuwe generaties K-pop meidengroepen.

Queendom Puzzle heeft prestatievideo’s van de deelnemers vrijgegeven voorafgaand aan de première-aflevering. Het werd populair en kijkers waren enthousiast over de nieuwe survivalshow van Mnet. Hij deelde de deelnemers in vier niveaus in. Deze niveaus zijn in overeenstemming met het aantal keren dat het nummer bovenaan de muziekshow stond en het hoogste aantal albumverkopen. Niveaurangschikking is niet permanent. Het hangt af van de score die ze na elk gevecht behalen.

De eerste missie was een zelfevaluatieronde. De achtentwintig deelnemers gaven hun eerste optreden op het podium. Ze stemden op de knoppen Omhoog en Omlaag. De hoogste scorer heeft een kans die van pas komt bij de volgende missie. De tweede missie is zeven tegen zeven. Ze zullen hetzelfde nummer uitvoeren en er doorheen beoordelen. Quendom Puzzle heeft wereldwijd stemmen via de Mnet-applicatie. Elke week kiest het publiek zeven leden naar keuze en stemt.

Samenvatting van Queendom-puzzelaflevering:

De eerste Queendom Puzzle-missie, ‘Up Down Battle’, ging verder met het optreden van de overgebleven leden Yeon Hee, So Eun, Seo Yeon, Ye Eun, Chae Rin, Joo E en Kei. Ze kregen gemengde stemmen van andere leden. Bora is de topscorer met 25 upvotes en twee downvotes. Yeoreum en Jiwon kregen de op één na hoogste stemmen met 24 upvotes en drie downvotes.

Hwiseo was de derde hoogste scorer met 23 upvotes en vier downvotes. De eerste ronde is voorbij. Concurrenten worden gereorganiseerd op basis van de uitkomst van de Up en Down-strijd. De nieuwe Tier One-leden zijn Bora, Yeoreum (WJSN) en Jiwon, Hwiseo, Chae Yeon, Nana en Ye Eun. Tier Two-leden zijn Kei, Ji Han, ZOA, Fye, So Eun, Soo Jin en Yuki. Leden van niveau drie zijn Suyun, Yeonhee, Sanh Ah, Do Hwa, Riina, Juri en Ji Woo. Alle Weekly-leden zijn samen op het tweede niveau. Tier Four-leden zijn JooE, Miru, Haein, Elly, Woo Yeon, Chaerin en Seo Yeon.

Queendom Puzzle Episode 3: releasedatum, preview en streaminggids
Queendom still episode puzzel (Credits: MNET)

De nieuw gevormde Tier zal elk uit zeven leden bestaan. Er was een gemengd gevoel onder de leden na de nieuwe Tier. Sommige leden waren ontevreden over hun prestaties, terwijl anderen lieten zien wat ze waard waren door Tier One te bereiken. De eerste ronde van de Kingdom Puzzle is ten einde.

De leden kwamen aan bij Mnet Puzzle Studio. Iedereen verzamelde zich in de gang toen Taeyeon arriveerde met nieuws over de aanstaande strijd. Het tweede gevecht is een teamgevecht van 7 tegen 7. Ze worden verdeeld in vier groepen en elk zal een lied zingen. Het team met zeven leden gaat de strijd met elkaar aan. De leden zullen in vier groepen zitten voor een uitvoeringsvideo van de originele nummers.

Queendom Puzzle Episode 3: releasedatum, preview en streaminggids
Queendom still episode puzzel (Credits: MNET)

Een mentor beoordeelt de prestaties. Het winnende team krijgt elk 10.000 punten. De nummers zijn Charismatic en Snap. Het lid met de hoogste score wint de Enigma Power. Na voltooiing van Up and Down heeft Bora de Puzzle Power. Ze mag een liedje kiezen. Bora koos Snap als haar intro-nummer. Ze gaf ook immuniteit aan geselecteerde leden om op te treden.

Queendom Puzzle Episode 3: releasedatum en -tijd

Quendom Puzzle zal aflevering 3 uitzenden op 27 juni 2023. Mnet zal de derde aflevering uitzenden om 22:00 KST. Bekijk de tijdgegevens hieronder om te genieten van de 3e aflevering van Queendom Puzzle.

  • Pacific Standard Time (Canada): 06.00 uur (27 juni 2023)
  • Central Standard Time (VS): 8 uur (27 juni 2023)
  • Eastern Standard Time (Mexico): 9.00 uur (27 juni 2023)
  • Greenwich Mean Time (VK): 13.00 uur (27 juni 2023)
  • Indiase standaardtijd (India): 18.30 uur (27 juni 2023)
  • Thailand-tijd (Thailand): 20:00 (27 juni 2023)
  • Chinese standaardtijd (China): 21:00 (27 juni 2023)
  • Japanse standaardtijd (Japan): 22:00 (27 juni 2023)
  • Australia Central Summer Time (Australië): 22:30 (27 juni 2023)

Waar kun je Queendom Puzzle Episode 3 bekijken?

De volgende aflevering van Quendome Puzzle wordt uitgezonden op Mnet K-Plus. Via streamingplatforms Viki, Kocowa en Viu kan het internationale publiek afleveringen van Queendom Puzzle bekijken. Het YouTube-kanaal van Mnet K-Pop heeft clips en prestatievideo’s met gratis toegang.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover