Wed. May 22nd, 2024


Maverick Ahanmisi convergeert PBA

Maverick Ahanmisi. PBA-AFBEELDINGEN

MANILLA, Filippijnen – Maverick Ahanmisi gelooft dat hij momenteel het beste basketbal uit zijn carrière speelt, grotendeels dankzij Converge-coach Aldin Ayo.

De FiberXers versloegen San Miguel met 107-103, waarbij Ahanmisi een van de grootste acties van het spel maakte – een driepunter vanaf de rechtervleugel om zijn team een ​​voorsprong van 102-98 te geven met 1:40 over.

“Absoluut”, zei Ahanmisi toen hem werd gevraagd of hij zijn beste seizoen tot nu toe speelt. “Het is wat het is en ik geloof dat coach Aldin echt het vertrouwen in mij stelde om zo te spelen. Hij heeft mij de hoofdrol gegeven en ik heb jongens als Alec Stockton die ook geweldig spelen.”

Ahanmisi’s koppelingsschop hielp Converge een einde te maken aan San Miguel’s ongeslagen reeks van vijf wedstrijden.

“Ik stop dit allemaal in de technische staf en de spelers. hey, geef me vertrouwen om deze acties te maken en het helpt om een ​​coach te hebben die je de hele tijd ondersteunt om van deze grote momenten te genieten, dus ik voel niet echt de druk op die momenten, “zei Ahanmisi in de Mall of Asia Arena op Zaterdag.

De 1,80 meter lange Ahanmisi stond voor een gigantische taak om de moloch San Miguel neer te halen en viel op met 15 punten en zes rebounds.

Ahanmisi scoort gemiddeld 18,3 punten in zijn carrière, samen met 6,5 rebounds en 2,8 assists in zes wedstrijden dit seizoen buiten de bank.

“Ik geef hem veel krediet. Iedereen heeft me de laatste tijd gevraagd waarom ik zo speel en ik geef hem (Ayo) daar eerlijk gezegd de eer voor. Van alle verwondingen die ik opliep, was hij erg geduldig met me. Het stelt me ​​​​in staat te genezen wanneer ik moet genezen. Zoals ik al zei, hij vertrouwt me genoeg om zelf een professional te zijn en aan mijn lichaam te werken.

Dankzij de inspanning van de voormalige Gilas Cager op grote hoogte, staat Converge nu op een gedeelde tweede plaats met TNT en San Miguel met een 5-1 ‘record’. De kampioen van de Commissioners’ Cup, Genève, staat alleen aan de top met drie overwinningen en nul nederlagen.


Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Je inschrijving is gelukt.

Lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover