Mon. Jun 24th, 2024


Ik vul Serrano PBA

Ik vul Serrano. PBA-AFBEELDINGEN

ILOILO — Encho Serrano heeft misschien zijn fans in de steek gelaten nadat hij zich op het laatste moment terugtrok uit de Slam Dunk-competitie. Maar hij zorgde ervoor dat hij het goedmaakte tijdens de Greats-Stalwarts-show op vrijdagavond.

De rookie uit Phoenix scoorde 40 punten – het meeste van alle spelers – in de beste rookies, tweedejaarsstudenten en junioren van de PBA die optraden in de City of Passi Arena.

“Ik heb gewoon mijn best gedaan. Ik dacht niet dat dit een All-Star wedstrijd was. Ik zag het als een normaal spel’, vertelde hij verslaggevers in het Filipijns kort na de wedstrijd die Team Greats met 158-138 won.

“Het is zoals de commissaris (Willie Marcial) zei: geef de fans iets dat het bekijken waard is”, voegde hij eraan toe.

Serrano schitterde ook van ver en sloeg vier driehonkslagen en een afstandsschot dat vier punten waard was. Maar wat nog belangrijker is, hij had drie jams die zijn terugtrekking uit dunk fest heel goed zouden kunnen goedmaken.

“Het gebeurt niet vaak,” zei hij. “We willen de fans blij maken, dus we hebben gedaan wat we konden. Ik heb mijn best gedaan en dit is het resultaat. Ik ben blij dat ik het goed heb gedaan.”

Serrano zei dat hij door moest gaan met het plan, aangezien een late toevoeging aan de Dunk Competition uiteindelijk werd gewonnen door Converge-aanvaller David Murrell. Maar een eerdere verstuiking verhinderde hem dit te doen.

“Eigenlijk was ik hiervoor gekleed. Maar ik heb tegen ‘Comm’ gezegd dat ik tijdens de wedstrijd tegen Meralco niet zo lekker zit met mijn verstuiking”, legt hij uit.

“Het is anders als je springt. Ik zei net dat ik voorlopig pas doorga. Ik zal er volgend jaar klaar voor zijn als ik ooit aan de wedstrijd deelneem”, voegde hij eraan toe.

GERELATEERDE VERHALEN


Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.


Je inschrijving is gelukt.

lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.



By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover