Tue. Jun 25th, 2024


Wonder Woman 3, Patty Jenkins, Gal Gadot

Het DC Universum ondergaat grote veranderingen terwijl James Gunn en Peter Safran de toekomst van de franchise in kaart brengen. Onderweg vielen enkele opmerkelijke slachtoffers, waaronder Wonderwoman 3🇧🇷 Patty Jenkins zou terugkeren als regisseur Wonderwoman 3, maar nadat was onthuld dat de streak niet langer vooruitging, deden geruchten de ronde dat ze was weggelopen ondanks dat ze de kans had gehad om nog een pass te maken. Patty Jenkins nam toe twitteren om te reageren op geruchten dat ze wegliep Wonderwoman 3 en zet het record recht.

In de verklaring van Patty Jenkins werd dat ook vermeld Rogue Eskaderuw Star Wars film voor Lucasfilm, werd geannuleerd. Het lijkt erop dat het gewoon in de wacht staat en nog steeds in actieve ontwikkeling is. 🇧🇷Ik verliet oorspronkelijk Rogue Squadron na een lang en productief ontwikkelingsproces, toen duidelijk werd dat het niet snel kon gebeuren en ik WW3 niet langer wilde uitstellen,‘, schreef Jenkins. 🇧🇷Toen ik dat deed, vroeg Lucasfilm me om te overwegen om na WW3 terug te gaan naar RS, wat ik een eer vond om te doen, dus stemde ik toe. Ze hebben een nieuwe deal met me gemaakt. Ik werk er eigenlijk nog steeds aan en dit project is sindsdien actief in ontwikkeling. Ik weet niet of het zal gebeuren of niet. Dat doen we pas als het ontwikkelingsproces is voltooid, maar ik kijk er naar uit om het potentieel ervan in de toekomst te zien.” Wat betreft Wonderwoman 3Jenkins zei dat de rapporten die ze liet vallen gewoon niet waar zijn.

Toen er verzet begon te komen dat de Derde Wereldoorlog niet doorging, begon het aantrekkelijke valse clickbait-verhaal dat ik degene was die hem vermoordde of vertrok, zich te verspreiden. Dit is gewoon niet waar. Ik ben nooit weggelopen. Ik stond open voor alles wat mij werd gevraagd. Zoals ik het begreep, kon ik op dit punt niets doen om vooruit te komen. DC is duidelijk begraven in veranderingen die ze moeten maken, dus ik begrijp dat die beslissingen op dit moment moeilijk zijn.

Ik wil niet dat een mooie reis met WW een negatieve noot krijgt. Ik hield van en was zo vereerd om de persoon te zijn die deze laatste twee Wonder Woman-films heeft gemaakt. Ze is een ongelooflijk karakter. Leven in en rond je waarden maakt je elke dag een beter mens. Ik wens haar en haar nalatenschap een geweldige toekomst toe, met of zonder mij.

De regisseur prees zelfs Gal Gadot, die ze noemt “beste vriend, inspiratie en zus,” net als de wonder Woman fans. 🇧🇷Als laatste, maar vooral, bedankt aan de geweldige WW-fans en voor al jullie liefde en steun. Wonder Woman-fans zijn vaak niet de meest zichtbare in de media en online, maar ik wil dat je weet dat we je en je belang altijd zien en vieren.‘, schreef Jenkins. 🇧🇷Elke dag dat we de laatste twee films maakten, was je de eerste in onze gedachten. Jullie zijn de beste en meest liefdevolle mensen en ik kijk ernaar uit om jullie altijd te vieren. Bedankt allemaal voor deze prachtige reis. Bewaar de geest van Wonder Woman. Probeer jezelf elke dag af te vragen: wat zou Wonder Woman doen? Ik hoop dat haar baken van liefde, waarheid en gerechtigheid er altijd is om je de weg te wijzen, zoals ze voor mij deed.🇧🇷By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover