Thu. May 23rd, 2024


palmbomende band met exIsis trommelaar Aäron HarrisBas speler Jeff Caxideen gitarist Bryant Clifford Meyernaast Deftones zanger donkerbruine chinobrengt op 22 september zijn titelloze debuutalbum opnieuw uit. De heruitgave bevat de twee B-kanten “Opening Titles” en “End Credits” en kan hier worden gereserveerd.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Zo goed als echt nieuw palmbomen materiaal, met een donkere huid onthulde in een interview in 2020 dat het niet uitgesloten is. Het is gewoon moeilijk met zijn schema, waarschijnlijk nu nog meer kruisen is weer actief.

“We deden het met de bedoeling om geen band te zijn … Het was gewoon leuk”, zei hij. “Ik ben aan het chillen met mijn vriend [Aaron Harris], we zijn gewoon aan het experimenteren en muziek aan het maken. Maar het was niet zoals een band. Het was een heleboel muziek die ze al speelden en ik zong gewoon over wat ze hadden.

“Ik was niet betrokken bij het maken van de nummers zelf of bij het spelen van gitaar. Uiteindelijk speelden we het live en ik speelde gitaar en ik voelde me veel beter met de live versie omdat het bombastischer en dynamischer was denk ik. Maar ja, het was moeilijk omdat verwachtingen van wat had kunnen zijn. Ik voelde me persoonlijk een beetje in de steek gelaten. Dus als ik me zo voelde, weet ik dat veel andere mensen zich ook zo gevoeld moeten hebben.

“Maar dat gezegd hebbende, ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Het was superleuk en we hebben nu eigenlijk nogal wat nummers geschreven – sommige hebben we samen als groep gedaan – en we hebben waarschijnlijk vier of vijf nummers van waar we aan begonnen te werken, waar we eigenlijk wat opnames van hebben gemaakt; en toen pauzeerden we min of meer omdat ik naar binnen moest om een Deftones inschrijven of wat dan ook. We konden niet omkeren.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“We kunnen op een gegeven moment nog steeds, want de nummers zijn er duidelijk en het is aan mij om daar nog wat zang en zo bij te schrijven. Maar het is echt meer een mix van Isis en Deftones zoiets, het is veel meer gitaargedreven, zou je kunnen zeggen – vervormde, dynamische gitaar.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover