Wed. Jun 19th, 2024


Oprichter van Sargent House Cathy Pellow verliet haar rol bij het label nadat beschuldigingen tegen haar online opdoken. Hendrik Kohen van de bende mijnjes plaatste een lange verklaring met details over zijn tijd in een woning die werd gedeeld door het personeel van Sargent House. kohen zei dat hij was misbruikt door een platenlabelpartner Graeme Flegenheimeren werd genegeerd en uiteindelijk belachelijk gemaakt door bond nadat ze het incident aan haar had gemeld.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Allereerst wil ik vrienden, voormalige/huidige SH-artiesten en -personeel en fans bedanken die contact hebben opgenomen om hun steun te betuigen en hun eigen ervaringen te delen”, schreef hij. kohen. “Ik wil hier transparant zijn en dat erkennen cathy nam privé contact met me op en uitte nieuwsgierigheid naar mijn vorige video.

“Het is belangrijk voor mij dat er begrip is dat deze kwestie mijn eigen persoonlijke ervaringen overstijgt en dat zelfs wanneer een van de volgende verloren herinneringen voor cathy, is er een onmiskenbare cultuur en gedragspatroon ingebakken in de oprichting van Sargent House die moet worden aangepakt. Ik wil het hebben over twee gebeurtenissen die ik persoonlijk heb meegemaakt en dan het grote geheel bespreken.

“In september 2015, toen ik 19 was en nog steeds in Sargent House woonde, werd ik lastiggevallen door de eigenaar van het pand en vaste klant in Sargent House. Graeme Flegenheimer terwijl hij probeerde hem het huis uit te gooien. ik zei cathy daarover, over hoe hij na een feestje bleef hangen tot iedereen weg was en me wild ongepaste vragen begon te stellen, hoe hij me betastte en sloeg nadat ik weigerde met hem naar bed te gaan, hoe hij de voormuur van het huis beklom om terug te komen binnen en naar me zocht nadat ik hem had buitengesloten, hoe hij me vervolgens de hele nacht expliciete en aanstootgevende sms-berichten stuurde.

“Ik werd niet serieus genomen, kreeg in wezen een schouderophalen en een ongemakkelijke lach, en een paar avonden later kwam ik thuis om hem terug te vinden als dinergast. Hun professionele en persoonlijke relatie bleef lang daarna intact. Ik vertelde cathy.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Dit was voor mij de aanleiding om te besluiten Sargent House te verlaten, een stap die ook mijn aspiraties om een ​​muziekgericht leven te leiden zou wegnemen. cathy het krachtig en publiekelijk veroordelen van de daders en het verdedigen van de slachtoffers met behulp van het Sargent House-platform en het gebrek aan erkenning of actie droegen volledig bij aan mijn onderdrukking en ontkenning van wat mij was overkomen.

“In oktober 2013, toen ik nog maar 17 was, tijdens een show in Chicago tijdens mijn eerste Noord-Amerikaanse tournee, cathy nam me apart en zei me in alle ernst dat ik nooit moest vergeten dat de enige reden waarom iemand aandacht aan mijn muziek zou schenken of haar zou waarderen, was vanwege haar.

“Ik ben het nooit echt vergeten! Later diezelfde avond liep ze overal heen en beschadigde mijn platen en shirts met modderige schoenen en noemde uiteindelijk mijn moeder een teef voor het hele tourschema, mijn ouders en fans die in de buurt bleven.

“Ik schaam me om over een van deze gebeurtenissen te praten en ze zijn zeker niet de omvang van mijn ervaringen, maar ik verdien het om ze uit mijn hoofd te bannen en ze zijn ook belangrijk voor het begrijpen van de cultuur rond Sargent House.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik was getuige van extreme degradatie en routinematig verbaal misbruik van personeel en artiesten, opzettelijke kleinering en manipulatie die leidde tot rivaliteit en onzekerheden binnen de artiestenbasis, flagrante en zelfs trotse vrouwonvriendelijke taal rond de ‘overname’ van emotioneel kwetsbare vrouwelijke artiesten, het doelbewust achterhouden van financiële informatie.” informatie behalve vage toespelingen op hoeveel de artiesten haar verschuldigd waren, openlijke minachting voor de fanbases van bands, het krachtig en gericht doorbreken van de persoonlijke grenzen van artiesten en werknemers, en een alomvattend ‘anders’ proces dat een constant gevoel van paranoia opwekte.

‘Ik heb geen ambities om te ‘annuleren’ cathy, om Sargent House te sluiten, zonder wraakgevoelens. Wat ik vraag is dat er een erkenning komt van gedrag uit het verleden om elke artiest, werknemer of fan gerust te stellen dat dit soort systematische behandeling niet langer kan worden getolereerd en dat degenen die gekwetst zijn, ter verantwoording kunnen worden geroepen zonder bang te hoeven zijn zichzelf te moeten verantwoorden. juridisch of financieel in gevaar brengen en zonder existentieel gênante of pijnlijke momenten in hun leven opnieuw te moeten beleven.

“Door de externe boodschap en esthetiek die door het label zijn opgebouwd, voelen veel mensen zich aangetrokken om zich bij Sargent House aan te sluiten, of het nu gaat om artiesten, werknemers of toegewijde fans, en ik geloof dat al deze mensen een indruk verdienen die in goed vertrouwen is opgebouwd wanneer ze overwegen zich te wijden aan een merk.

“Voor degenen onder u die hier met mij kunnen spreken, vraag ik u dit te doen (zolang u momenteel wettelijk in staat bent om dit te doen). Hoewel ik niet namens u kan spreken, beloof ik dat ik me ook uw worstelingen en pijnen herinner en ik weet dat je je ervaringen op dezelfde manier met me meedraagt ​​als ik.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik heb hier niets te promoten of bij te winnen en ik ben niet ontevreden over de huidige staat van mijn leven, ik ben geen ontevreden voormalige muzikant of zoek aandacht vanwege mijn pijn. tijd om mezelf serieus in te checken als persoon toen ik was nog een tiener; kijkend naar eerdere kliks of carrières in de branche en gewoon een naïeve jongeman herkennen die waarschijnlijk niet begreep wat hij aan het doen was.

“Destijds had ik een hekel aan je inspanningen en begreep ik dat je verbitterde voormalige toegewijden waren die er eenvoudigweg niet in waren geslaagd de leiding en het genie van cathyleiding van.

“Bedankt allemaal dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen of ernaar te luisteren. Ik voel schaamte, verlegenheid en eenzaamheid nu ik klaar ben met schrijven. Het is geen toeval dat ik deze gevoelens nu voel, net zomin als het een ongeluk is dat ik bijna een decennium om te spreken over iets dat me elke dag achtervolgt. Het voelt als verraad.

cathy,

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Je laatste sms’je naar mij is gestuurd nadat ik publiekelijk uit de kast kwam als queer. Je zei: ‘Ik stuur je liefde, Henry. Ik ben zo blij dat je vandaag je waarheid hebt kunnen delen.’

“Ik verwacht niet dat dit een gemakkelijk proces voor je zal zijn, ik hoop dat je de waarde van mijn waarheid weerspiegeld ziet en dat anderen ook hun waarheden geven.

“Ik geloof dat Sargent House het echt verdient, niet om gesloopt te worden, maar om te worden onderhouden volgens de standaard die het van plan is.”

bond sindsdien heeft het op de beschuldigingen gereageerd, zijn excuses aangeboden en gezegd dat het de managementkant van het label heeft gesloten en “zal weggaan bij Sargent House”. bondDe verklaring van werd op Sargent House’s Instagram geplaatst en luidt als volgt.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik heb geprobeerd de juiste woorden te vinden om te zeggen in het licht van een recente video die is geüpload naar sociale media door een artiest die ik heb geleid, genaamd Hendrik Kohen waar hij enkele ervaringen deelde tijdens de periode dat hij in mijn kantoor/thuis woonde”, schreef bond.

“Voor Henrique, Mijn oprechte excuses en had geen idee hoeveel mijn woorden en daden je kwetsen. Ik heb hem een ​​privébericht gestuurd waarin ik verder mijn spijt betuig voor de gebeurtenissen die hem hebben getroffen. Als je ervoor kiest om dit bericht openbaar te delen, is dat natuurlijk jouw beslissing.

“Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan elke voormalige werknemer of artiest die negatief is beïnvloed door mijn acties. Ik was me erg onbewust en niet bewust van de schade die mijn slechte gedrag heeft veroorzaakt. Ik weet dat dit geen excuus is voor de feiten en ik neem de verantwoordelijkheid voor elke pijn die ik de mensen om me heen heb toegebracht. Ik schaam me en het spijt me oprecht.

“Ik wil goed doen aan degenen die ik in de steek heb gelaten en ik sta open en verwelkom iedereen die met me wil praten. Ik zie nu hoe kwetsend ik was voor veel mensen, maar ik ben een mens en verdien hopelijk een kans om het goed te maken.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Nuchterheid is de afgelopen jaren erg belangrijk voor me geweest, vooral tijdens en na de pandemie. Ik verwacht niet dat ik iemands sympathie zal winnen, maar ik ben niet meer de persoon die ik was en ik streef ernaar een beter mens te worden.” corrigeer mijn fouten uit het verleden Met dat in gedachten heb ik de administratieve kant gesloten en zal ik Sargent House verlaten om me te concentreren op de dingen die ik kan doen om deze problemen op te lossen en voor mijn eigen geestelijke gezondheid te zorgen.

“Ik ben de enige die verantwoording kan afleggen voor mijn acties, dus ik vraag mensen hun woede of teleurstelling op mij te richten en niet op een van de vroegere of huidige geassocieerde artiesten. Ik hoop dat fans van de muziek die door Sargent House is uitgebracht, kunnen scheiden mijn tekortkomingen van het werk dat is gedaan voor en door de kunstenaars die we allemaal liefhebben en koesteren, kunnen ze niet worden verweten.

“Er ligt veel werk voor me en ik ben net begonnen met dit proces. Ik heb een persoonlijk Instagram-account @cathyp_1956 gemaakt, zodat ik gesprekken kan voortzetten zonder de artiesten en mensen die geweldig werk blijven doen bij Sargent House af te leiden. ”

Ook kwamen verklaringen van kunstenaars over het misbruik naar boven. Chelsea Wolfe onthulde in een Instagram-verhaal dat ze het label afgelopen zomer liet vallen vanwege haar geestelijke gezondheid, terwijl Onwetende taal gaf de volgende verklaring ook af als Instagram-verhaal.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik heb heel hard gewerkt om mijn leven zo gezond en gelukkig mogelijk te maken. Een groot deel van die vergelijking betekende het beëindigen van mijn relatie met Cathy Pellow, wat ik vorig jaar deed. Ik concentreer me op mijn toekomst en zal in detail treden over mijn ervaring, maar ik steun ondubbelzinnig de artiesten en medewerkers die zich uitspreken. Ik ben dankbaar dat ik vrij en genezen ben.”

vrouw koning ook gedeeld Wolfe‘ ‘s verklaring, eraan toevoegend “Ik steun dat. Ik ben ook een paar jaar geleden vertrokken.”

Oprichter van platenlabel Sargent House neemt ontslag na beschuldigingen
Oprichter van platenlabel Sargent House neemt ontslag na beschuldigingen
Oprichter van platenlabel Sargent House neemt ontslag na beschuldigingen

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover