Fri. Mar 1st, 2024


To Not Die volgt het verhaal van Dajun. Hij is een gewone middelbare scholier met een traumatisch geheim. In het verleden is Dajun het slachtoffer geweest van fysiek en emotioneel pesten. Dingen veranderen van opwindend naar verdraaid wanneer Dajun inspiratie vindt in een moordenaar. Zo eenvoudig is het echter niet. Voordat we het uitgangspunt van “To Not Die” bespreken, laten we ons vertrouwd maken met andere essentiële details.

To Not Die is een Shounen webcomic geschreven door Parae en Lim Jingook. Het volgt een full-color formaat met lange stroken. De webcomic omvat meerdere genres, waaronder avontuur, actie en misdaad. Deze actietragedie verkent ook thema’s als criminaliteit en vechtsporten. Dus laten we ons verdiepen in de manhwa-verhaallijn.

Dajun is ten einde raad en voelt zich moedeloos na het constante pesten. Hij waagt zich aan een onschuldig tv-interview met een schadelijk persoon. Het is een interview met een koelbloedige moordenaar die een verraderlijke wending nam door zijn pestkoppen te vermoorden. Dajun resoneert met zijn verhaal en besluit zijn leven te transformeren en gerechtigheid voor zichzelf te zoeken. De pestkoppen maakten tenslotte het leven van de hulpeloze Dajun zuur met hun voortdurende misbruik. Ze verdienen het!

niet om te sterven
Afbeeldingen uit hoofdstuk 1 van To Not Die (Credits: Comic Naver)

Lees ook: 40 beste manga zoals Infinite Mage om dit jaar te lezen

Dajun slaagde erin zijn plan uit te voeren, maar tegen welke prijs? Uitzetting. Hij werd van school gestuurd en het liep zo af dat hij uiteindelijk bij de mysterieuze Runaway Fam terechtkwam. De straten stonken naar geweld; hun levensonderhoud was een strijd. Als arme jongere op straat ervoer Dajun pijn en armoede. Maar hij was vastbesloten om te overleven. Zou hij de moeilijkheden overwinnen en zegevieren?

To Not Die hoofdstuk 79 samenvatting

In hoofdstuk 79 van To Not Die zijn we getuige van de thema’s misbruik en wraak. Het hoofdstuk begint met de buitensporige manager Kim die in elkaar wordt geslagen door Dajun. De egoïstische manager beledigt Dajun, maar hij vecht terug. Hij slaagt erin de aanval van Kim te onderdrukken. Een jonge sekswerker is getuige van de commotie. Manager Kim probeerde haar aan te vallen en het was Dajun die haar redde. Ze bedankt Dajun voordat hij vertrekt.

Het hoofdstuk gaat dan naar de YJ-toren. Het is een plek waar jonge vrouwen zich prostitueren. De CEO van het prostitutiebureau is Lee Myungkwan. Hij is een smerige man die vrouwen ongepast beledigt. Zijn onaangename aanwezigheid maakt vrouwen ongemakkelijk in de kamer. Myungkwan beoordeelt vervolgens elke vrouw fysiek en maakt er onzedelijke opmerkingen over. Zijn misbruik is zodanig dat hij een jonge vrouw slaat en straft omdat ze een beetje te zwaar is. Hij ontzegt de vrouw voedsel en water en vraagt ​​zijn managers om haar uit te hongeren. Een pijnlijk gezicht!

niet om te sterven
Afbeeldingen uit hoofdstuk 79 van To Not Die (Credits: Comic Naver)

De jonge vrouw die aanwezig was toen Kim en Dajun vochten, is ook in de kamer. Als Myungkwan het analyseert, is hij woedend. Ze is onmiskenbaar mooi, maar heeft verwondingen van de avond ervoor. Blessures zijn onaanvaardbaar bij YJ Tower. Een YJ Tower-manager werpt licht op de gebeurtenissen van de vorige nacht. Het resultaat is dat CEO Myungkwan wraak zweert op Dajun voor het verslaan van Manager Kim.

To Not Die hoofdstuk 80 releasedatum

Het 80e hoofdstuk van To Not Die wordt uitgebracht op donderdag 13 april 2023. Laten we eens kijken naar de releasetijd en -datum van de webcomic in verschillende regio’s. Volg het onderstaande schema:

  • Central Standard Time (CST): 10:00 CST op 13 april 2023.
  • Greenwich Mean Time (GMT): 15:00 GMT op 13 april 2023.
  • Filippijnse tijd (PHT): 23:00 PHT op 13 april 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 11:00 uur EST op 13 april 2023.
  • Oost-Australische standaardtijd (AEST): 01:00 uur AEST op 14 april 2023.
  • Indian Standard Time (IST): 20:30 IST op 13 april 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): middernacht JST op 14 april 2023.
  • Koreaanse standaardtijd (KST): middernacht KST op 14 april 2023.

Waar hoofdstuk 80 van Not to Die te lezen

Comic Naver en Webtoons brengen hoofdstukken uit van de webcomic “To Not Die”. Als je de webcomic op deze officiële sites wilt lezen, koop dan een abonnement, want de hoofdstukken zijn niet gratis. “To Not Die” is naast Koreaans en Engels ook beschikbaar in Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees en Japans.

Lees ook: Review Tokyo Revengers seizoen 2: niet de moeite waard

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover