Wed. Jun 19th, 2024


Judas priester zal waarschijnlijk het vervolg op haar album uit 2018 niet uitbrengen Vuurkracht dit jaar.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

In een interview met Metal Express-radio, Judas priester zanger Rob Halford zei dat alle nummers op het album klaar zijn en dat ze gewoon wachten tot hij zijn delen opneemt. Halford noemde ook wachten Judas priester zal nog steeds mee toeren Ozzy Osbourne in mei van dit jaar, welke osbourne zag er eind 2022 niet erg zelfverzekerd uit.

“Zoals ik in de laatste paar Zooms heb gezegd [interviews]ze staan ​​allemaal op me te wachten, want alle muziek staat klaar”, zei Halford. “Ik heb het album hier voor me op mijn laptop en het klinkt geweldig, wat je zou verwachten van elke muzikant om te zeggen. Maar ik moet nu echt mijn werk doen en ervoor zorgen dat wat ik doe gerelateerd is aan het geweldige werk. wat de jongens deden.

“Dus het komt eraan. Het zal klaar zijn wanneer het klaar is. Maar we proberen een tijdlijn aan te houden. We hopen dat te doen ozzy doorlopen [of Europe in May]. Alstublieft, ozzy, goed genoeg zijn; Ik denk dat hij dat zal zijn. Zodra wij dat doen ozzy tour, dus we zullen de plaat daadwerkelijk afmaken en waarschijnlijk klaar zijn om hem uit te brengen. Ik zeg nu… Ik zei ’23. Het voelt alsof het 24 is – wat niet zo ver weg is. Het is bijna februari 2023.

“Ik denk dat als je terugkijkt op al het werk dat we hebben gedaan – behalve die tijd in de jaren ’80 toen we een album deden en een wereldtournee maakten, letterlijk jaar na jaar gedurende drie of vier jaar… Dat kun je doen als je je hebt die mentaliteit op dat punt in je leven en in de band als de dingen brullen. Tot nu toe, als je zo hard hebt gewerkt en je je bewust bent van wat je hebt bereikt, denk ik dat je natuurlijk meer tijd neemt .”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Op de vraag hoe het nieuwe album klinkt, Halford zei dat het volledig onafhankelijk is van enig ander album en voegde eraan toe: “Het is geweldig. Het is echt een goed album en ik weet dat onze fans er dol op zullen zijn.” En gezien het pure metaal dat in Firepower te vinden is, lijkt het veilig om het nieuwe aan te pakken Judas priester album zal regeren.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover