Sun. Apr 28th, 2024

Luka Doncic #77 van de Dallas Mavericks reageert op een telefoontje tijdens het eerste kwart van een NBA-wedstrijd tegen de New Orleans Pelicans in het Smoothie King Center op 8 maart 2023 in New Orleans, Louisiana.

Luka Doncic van de Dallas Mavericks (Getty Images via AFP)

LOS ANGELES – De neerwaartse spiraal van de Dallas Mavericks zette zich voort met een verlies van 110-104 tegen de Hornets in Charlotte, waar Mavs-ster Luka Doncic zijn 16e technische fout van het seizoen kreeg, wat zal leiden tot een automatische schorsing van één wedstrijd.

Doncic scoorde 40 punten, maar het was niet genoeg om een ​​tweede verlies in drie dagen tegen de noodlottige Hornets te voorkomen – de tweede van de laatste in de Eastern Conference.

Gordon Hayward scoorde 22 punten en PJ Washington voegde 21 punten toe met 12 rebounds voor Charlotte, die al is uitgeschakeld in de ‘postseason’-strijd.

Dallas begon de dag op gelijke hoogte met Oklahoma City voor het tiende beste record in het Westen, maar stond achter de Thunder in de race om de laatste play-in-toernooiligplaats omdat Oklahoma City de tiebreak had.

Doncic kende een slechte start en ging in het eerste kwart met 0-uit-6 vanaf het veld.

Dallas stond laat in de eerste helft met 19 punten achter toen Doncic vier driepunters sloeg om een ​​Mavs-run op te zetten die de achterstand terugbracht tot zeven tijdens de rust.

De Mavericks, die vorig seizoen vielen tot de uiteindelijke kampioen Golden State in de Western Conference Finals, namen een wedstrijd voorsprong in een Doncic-nederlaag met 5:44 over.

Charlotte herwon snel de leiding en de driepunter van Kyrie Irving om de Mavs weer een voorsprong van één te geven, bleek niet meer dan een blip te zijn toen de Hornets zich weer terugtrokken.

gsg

Uw handtekening kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.

Je inschrijving is gelukt.

Lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor opmerkingen, klachten of vragen kunt u contact met ons opnemen.