Wed. Oct 4th, 2023


Moeen Ali verwelkomde de terugkeer van James Anderson naar de Engelse ploeg voor de vierde Ashes-test op Old Trafford.

De 40-jarige Lancashire-speler zal thuis spelen als hij terugkeert naar het team in de plaats van Ollie Robinson, de enige verandering in de ploeg die Australië versloeg in Headingley in de derde Test.

Engeland hield de Ashes in leven in Leeds nadat Harry Brook de gastheren naar de overwinning bracht met 75 runs voordat het winnende partnerschap van Chris Woakes en Mark Wood hen tot het uiterste dreef.

“Het lijdt geen twijfel dat Engeland een beter team is met James Anderson daar”, zei Moeen. “In de twee wedstrijden die hij speelde, vond ik eigenlijk dat hij in beide heel goed speelde.

“Ik denk dat hij een beetje ongelukkig is geweest met de vangsten en dat het waarschijnlijk niet goed is gegaan.

Gebruik de Chrome-browser voor een beter toegankelijke videospeler

Moeen Ali zegt dat hij uitkijkt naar een ‘moeilijke’ uitdaging, aangezien hij derde blijft in de slagvolgorde van Engeland voor de vierde Ashes Test

“Omdat hij de beste bowler is die Engeland ooit heeft gehad en een legende is als speler en ook een geweldige kerel, is het geweldig om te zien dat hij de kans krijgt om te spelen. Hij zou de laatste kunnen zijn en ik hoop dat hij goed speelt en ons de titel bezorgt. . . winnen.”

Ali kwam naar voren om als derde te slaan. Hij werd daar geselecteerd zodat Harry Brook de 5e positie kan innemen.

“Het zal duidelijk een uitdaging zijn om nummer 3 tegen Australië te raken met de beste bowlingaanval ter wereld”, zei Ali. “Ik kijk er naar uit.

“Ik denk dat Brook een geweldige speler is en een geweldige speler zal blijven. Ik heb persoonlijk het gevoel dat vijf geweldig voor hem is en de impact die hij op vijf kan hebben, is veel meer dan hij nu waarschijnlijk op drie kan doen.

“Ik zeg niet dat hij geen goede nummer 3 zal zijn, ik heb nu gewoon het gevoel dat het voor het team waarschijnlijk het beste is dat ik derde word.

“Ik hou ervan om er drie te slaan, de uitdaging om er drie te slaan. Ik denk dat het voor het team nu het beste is.

“Ik kijk ernaar uit om tegen deze jongens te spelen en uitgedaagd te worden. Ik weet dat het niet gemakkelijk is, want ze zijn duidelijk heel goed.”

Ali heeft in totaal 195 wickets en meer dan 2.900 runs in 64 Tests voor Engeland
Fotograaf:
Moeen zegt dat Engeland gelooft dat ze nog steeds kunnen zegevieren in de Ashes-serie

Hij waarschuwde Australië dat ze agressief konden spelen.

“Als ik het gevoel heb dat ik naar binnen kom en goed speel, kan ik agressief zijn. Als ze goed spelen, ben ik misschien niet agressief – ik zal proberen zo goed mogelijk te slaan”, zei Ali.

Hij beweert dat Engeland gefocust is op het winnen van de volgende wedstrijd en het claimen van de Ashes.

“Ik denk dat we het nummer één team ter wereld hebben uitgedaagd en het met hen eens zijn geworden”, zei hij. “Op cruciale momenten wisten ze deze strijd te winnen, maar ik denk niet dat we te ver weg zijn.

“Elke wedstrijd was fantastisch, maar het geloof in de kleedkamer is dat we deze reeks met 3-2 kunnen winnen en dat hebben we zonder twijfel.”

Kijk live naar de eerste dag van de vierde Ashes Test tussen Engeland en Australië luchtsporten cricket op woensdag 19 juli. De voorbereiding begint om 10.00 uur, voor het eerste bal om 11.00 uur. Je kunt de Ashes-serie voor heren en dames NU streamen.Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover