Wed. Oct 4th, 2023


nacht wens zanger Verdieping Jansen annuleerden hun aankomende shows op 6 en 8 juli vanwege gezondheidsproblemen. Jansen sprak in haar getuigenis over haar zwangerschap en zei dat de baby gezond is en dat ze zelf geen ernstige ziekten heeft. Wij wensen Jansen het allerbeste op dit moment.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Lieve allemaal, met veel spijt moet ik mijn shows op de 6e annulerene en 8e Juli. De reden is dat mijn gezondheid niet goed genoeg is om verantwoord te presteren.

“Ik was uitgeput na mijn laatste show met nacht wens in Finland. Zo erg zelfs dat ik flauwviel en per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Daar hebben de doktoren vastgesteld dat mijn baby gezond is en dat ik geen ernstige ziekten heb. Ik was echter zo moe dat doorwerken geen optie meer is.

“De voorstelling met nacht wens in Oslo moest hierdoor worden afgelast. Dat was 3 weken geleden. Ik hoopte dat ik genoeg energie zou kunnen vinden om nog steeds die prachtige soloshows in Nederland te geven. Maar helaas is dit niet het geval. Om mijn gezondheid en die van mijn baby te verzekeren, moet ik rusten en me volledig concentreren op mijn herstel en de laatste fase van mijn zwangerschap.

“Het annuleren van een show breekt mijn hart! Het is een beslissing die ik zeker niet lichtvaardig neem. Maar ik kijk er naar uit om jullie in de nabije toekomst weer te verwelkomen bij een van mijn shows! In goede gezondheid. Voorlopig zal ik tijdelijk bieden afscheid van het publieke podium en ik beloof goed voor mezelf en mijn kleintje te zorgen.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover