Thu. Feb 22nd, 2024


Acteur en activist Michael J. Fox prijst zijn enorme schare fans voor zijn voortdurende strijd zowel binnen als buiten de filmindustrie.

Michael J. Fox nog steeds

Michael J. Fox gaat nog steeds door en hij denkt dat dat veel met zijn fans te maken heeft. Tijdens een Q&A-sessie na de SXSW-screening van Still: een film van Michael J. Foxde acteur en activist heeft zijn waardering getoond voor degenen die hem zoveel hebben gegeven.

“Mijn fans hebben me eigenlijk mijn leven gegeven” zei Vos. “Ik wilde deze mensen die zoveel voor mij hebben gedaan mijn tijd en dankbaarheid geven. Het was geweldig voor mij om van jullie allemaal te horen.” Hoewel fans eindeloos hebben gesteund, kan de vastberadenheid van Fox niet worden uitgesloten. Hierop voegde hij eraan toe, “Dat is het. Ik moet alles geven wat ik heb, en het is geen lippendienst. Ik kom opdagen en doe mijn best… Straf is een goedaardige vorm van misbruik. Ik kan medelijden met mezelf hebben, maar ik niet doen. Daar heb ik tijd voor. Er zijn dingen die hieruit kunnen worden geleerd, dus laten we dit doen en verder gaan.’

Michael J. Fox bleef echt in beweging. Fox werd in 1991 gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson. Sindsdien is hij niet echt langzamer gegaan op het grote of kleine scherm, en hij heeft sindsdien een vrij consistente aanwezigheid bewezen. Fox werd echter gedwongen het rustiger aan te doen, hoewel hij zelfs na de aankondiging van zijn pensionering in 2020 zei: “Hoe kun je me missen als ik niet wegga?… Ik ga nergens heen.” Fox ontving enkele van zijn grootste onderscheidingen na zijn diagnose, maar het grootste werk dat hij heeft gedaan heeft niets met entertainment te maken. Via zijn stichting hielp hij bij de financiering van $ 1,5 miljard aan onderzoeksprogramma’s.

Still: een film van Michael J. Foxofficiële plot van: “Intiem en eerlijk, en geproduceerd met ongekende toegang tot Fox en zijn familie, zal de film Fox’s persoonlijke en professionele triomfen en worstelingen beschrijven, en zal onderzoeken wat er gebeurt als een ongeneeslijke optimist wordt geconfronteerd met een ongeneeslijke ziekte.” De regie is in handen van Davis Guggenheim, die ook de Academy Award-winnaar voor Beste Documentaire regisseerde. een ongemakkelijke waarheid (2006) en Wachten op de “Superman” (2010). Zijn thema bedankte het Guggenheim ook rechtstreeks tijdens de Q&A en zei: “Parkinson is waardeloos, maar het is een geweldig leven, dus bedankt voor [the film].”

Nog steeds: aan Michael J. Fox film ging dit jaar in première op het Sundance Film Festival, waar onze eigen Chris Bumbray hem een ​​9/10 gaf.

Wat is je favoriete film of uitvoering van Michael J. Fox? Laat het ons hieronder weten!

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover