Tue. Feb 27th, 2024Het is de ergste nachtmerrie van elke cabaretier om op het podium te bombarderen, maar stel je voor dat je het doet onder de felle lichten van zaterdagavond live. Een paar minuten op zaterdag zweette Weekend Update-anker Colin Jost het uit nadat verschillende van zijn grappen een middelmatige reactie kregen van het studiopubliek.

Uiteindelijk liet Michael Che, co-host van Weekend Update, Jost vrij en onthulde dat hij het publiek had gevraagd niet te lachen om zijn grappen van 1 april.

“Eerst dacht ik, heb ik geen microfoon? En toen had ik zoiets van, ik ben gewoon waardeloos, ‘zei Jost nadat hij van de grap hoorde.

“Je bent slecht,” zei Jost toen tegen zijn oude partner, Che. ‘Dit is het ergste wat je me ooit hebt aangedaan. Ik ben bedekt met zweet. Het duurde even voordat Jost zijn kalmte had herwonnen.

De meeste 1 aprilgrappen mislukken. Dit was niet een van hen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover