Sun. May 19th, 2024


megadeth deelde zijn eerste foto met de voormalige gitarist Marty Friedman voor hun reünieshow op 27 februari in Nippon Budokan in Tokio, Japan. de voorstelling zal zijn megadeth Het is Friedmanis over 23 jaar samen, en maak je geen zorgen als je niet in een oogwenk aan vliegtickets naar Japan kunt komen – het concert wordt live online gestreamd.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Friedman sindsdien heeft hij op de reünie gereageerd door te zeggen dat hij “een enorme vreugde en veel adrenaline voelt omdat hij wacht om samen te spelen op deze heel, heel coole plek”.

“Wat is er, jongens? Dat is Marty Friedman hier. Even een korte aankondiging om iedereen te laten weten dat ik me bij mijn goede vrienden zal voegen megadeth op het podium van de Budokan in Tokio op 27 februarie.

“Het is lang geleden dat ik op hetzelfde podium heb gestaan ​​met Dave Mustaine muziek maken, en sindsdien zijn we allebei heel verschillende wegen in ons leven ingeslagen. Maar dat neemt niet weg dat ik enorm trots ben op de rol die ik heb gespeeld megadethverhaal van en megadetherfenis van de band, en ik ben ook heel, heel trots op de prestaties die de band heeft geleverd tijdens mijn afwezigheid.

“Maar voor nu, op dit moment, voel ik enorme vreugde en veel adrenaline om naar uit te kijken om samen te spelen op deze echt, echt coole plek. Dus ik zou echt willen dat je erbij kon zijn en ik hoop je snel te zien.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

mustaine gaf ook een eigen verklaring af over de aankondiging, zeggende: “Voor het eerst in meer dan 23 jaar, megadeth alumni Marty Friedman zal Megadeth op het podium vergezellen als speciale gast voor onze unieke wereldwijde livestream vanuit de legendarische Budokan Arena in Tokio, Japan op 27 februari!

“‘marty en ik ben al meer dan 23 jaar vrienden, sinds we voor het laatst samen speelden. Toch luister ik elke avond naar zijn muziek en hij behoort nog steeds tot de beste gitaristen die ik ooit heb gehoord. Dit is een geweldig cadeau voor zowel de fans als voor mij. Eerlijk gezegd kan ik in slaap vallen als ik ernaar luister. kiko Het is marty samen spelen!’ [said] Dave Mustaine.

“Koop je tickets voor dit wereldwijde livestream-evenement [here].”

En terwijl dat waarschijnlijk geweldig is voor mustaine Het is Friedman, zal het nog verbazingwekkender zijn voor de fans. Vooral degenen die nooit de magie van konden zien Friedman je ding doen op het podium met megadeth.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw e-mailadres in om een ​​dagelijkse update te ontvangen met al onze koppen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover