Sun. Mar 3rd, 2024


The Rec League - hartvormige chocolade die op de rand van een heel oud boek rustDeze Rec League komt van Anne die een deel twee van audioboekaanbevelingen wilde hebben. Ons vorige audioboek Rec League kwam uit in 2016!

Ik ben een fervent luisteraar van audioboeken en ik ben altijd op zoek naar nieuwe vertellers. Ik weet dat je een paar Rec League-verzoeken over audioboeken hebt geplaatst, maar de meest recente die ik vond was uit 2016 en ik vroeg me af of je een bijgewerkt Rec League-verzoek voor audioboeken zou overwegen. Blijkt dat ik aan de meeste recs van 2016 heb gewerkt, wat de andere reden is voor mijn bestelling.

Amanda: Welke nieuwere boeken kunnen we aanbevelen?

tarra: Ik weet zeker dat het luisterboek voor De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo door Taylor-Jenkins Reid (A | BN | K ) maakte me meer kapot op audio dan op mijn Kindle of in druk.

Evenzo, nooit verzonden brieven van Sandra Moran ( A | BN | K ) is geweldig op audio. Het is een romance uit het verleden/heden, geen romance, hoewel het een liefdesverhaal heeft. CW/TW voor een mislukte abortus voor Roe en verkrachting binnen het huwelijk in één scène. Als je het kunt verdragen, is het een geweldig boek dat ik nooit ben vergeten.

Ik hou ook van alle Ann McMan-audioboeken omdat Christine Williams ze altijd vertelt en haar stem perfect is voor de toon. Sommige zijn romans, andere niet.
Als mensen in het algemeen van Sapphic-romances houden en op zoek zijn naar goede vertellers, zijn populaire vertellers die ik persoonlijk leuk vind onder meer Lori Prince, Abby Craden en Angela Dawe.

Sara: knip met je knokkels

Ik ben net klaar ereprijs audio-serie, en Angel Masters is fantastisch.

Ik adviseer altijd de Peter Grant serie verteld door Kobna Holdbrook-Smith, omdat haar vertelling fantastisch is.

En natuurlijk Kevin R. Free en de Moordbot boeken. De productie was niet altijd geweldig (ik zweer dat er een is waar hij een beetje boert en de productie het erin liet?) Maar zijn uitvoering is geweldig, vooral KUNST.

Ik heb het nog niet gehoord, maar ik heb veel lof gehoord over de rol van Mary Jane Wells in het stuk van Sarah MacLean. schoonheden uit de hel Serie.

Wells vertelde ook artistiek de jouwe door Joanna Lowell en de sample die ik hoorde was echt goed.

shana:Ik ben net klaar Anna Maria en de Vos op het audioboek, en het was snel en zwijmelend. Ik was echt onder de indruk van het accentwerk van de verteller. Ik heb ook de horror-soap What Moves the Dead verbrand, en hoewel ik er doodsbang voor was – ik schreeuwde voor het eerst terwijl ik naar een boek luisterde – is de verteller uitstekend.

toen ik hoorde ter overweging (A | BN | K) de verteller gaf de liefdesbelang deze gladde, lage stem die belachelijk sexy was. Absoluut een aanrader!

Als je meerdere vertellers niet erg vindt, ik hield van ze allebei. Zeer achterdochtig en onterecht schattigen de epische fantasieroman van Rebecca Roanhorse, zwarte zon. ( EEN | BN | K | AB )

Zenzi Williams is ook een van mijn favoriete romcom-vertellers vanwege haar komische timing. Ze maakt een goed boek nog leuker en maakt me aan het lachen om boeken die ik in gedrukte vorm misschien licht grappig vond. de verloren verbinding van Denise Williams (A|BN|K) is een van mijn favorieten die ze heeft gelezen.

Welke luisterboeken zou je aanraden? Vertel het ons hieronder!Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover