Sat. Mar 2nd, 2024


Matthew Lawrence heeft het over een ervaring die hij had met een naamloze regisseur die zogenaamd de leiding had over een Marvel-film. Lawrence is vooral bekend van tv-series zoals jongen ontmoet de wereld Het is Broeder liefde (waar hij samen met zijn broer Joey Lawrence speelde) en films zoals Mevr. Twijfel.

In een verschijning op Broeder liefde podcast onthulde Lawrence een verontrustend incident uit een tijd dat hij werd vertegenwoordigd door een talentenbureau en een agent die een ontmoeting regelde met een prominente regisseur. Volgens Lawrence vroeg de regisseur hem om zich uit te kleden in een hotelkamer en vertelde hem dat als hij deed wat hij vroeg, hem de rol van een Marvel-personage zou worden aangeboden. Lawrence weigerde en werd later afgezet door zijn bureau.

Hier is meer van wat Lawrence zei…

Er zijn vele keren in mijn leven geweest dat mij een grote rol is aangeboden. Ik verloor mijn bureau omdat ik naar de hotelkamer ging – waar ik geloof ik niet naartoe gestuurd was – naar een zeer belangrijke, Oscar-winnende regisseur, die opdook in een badjas, me vroeg mijn kleren uit te trekken en zei dat hij nodig om polaroids van me af te halen. En dan, als ik X, Y en Z deed, zou ik het volgende Marvel-personage zijn dat dat niet deed, en mijn bureau ontsloeg me omdat ik het kantoor van de directeur verliet.

ZIE MEER INFORMATIE: 12 acteurs die per ongeluk hun eigen films hebben bedorven

Lawrence zei dat de geruchten over de castingcouch in Hollywood heel reĆ«el zijn. “Er zijn niet veel jongens in de branche naar buiten gekomen om erover te praten”, voegde hij eraan toe. “Het is waar dat het waarschijnlijk ongeveer een derde is van wat vrouwen doormaken, mannen maken het ook door, of het nu een andere vrouw is of een andere man aan de macht.”

Lawrence heeft de regisseur in kwestie nooit specifiek genoemd. Misschien wordt de hele zaak nooit goed gekraakt. Het enige wat we kunnen doen is wachten. Je kunt het volledige interview hieronder bekijken.

10 beroemde films die tot grote rechtszaken hebben geleidBy Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover