Sat. May 18th, 2024


Voor matphilly-artiesten en SUBshockers gaat muziek veel verder dan het spectrum van geluid. Voor deze getalenteerde producers is het een kanaal voor reflectie, therapie en emotie. Daarom kwamen deze vrienden bij elkaar AMP EP Het project draait om de broer van Matphilly die op tragische wijze in juli 2020 is overleden.

AMP EP is ontworpen om zijn leven te herdenken en de wereld te laten zien wat een geweldig persoon hij was. Hoewel AMP de initialen is van de overleden broer van Matphilly, doet de EP zijn nalatenschap eer aan terwijl hij aan de harten trekt met doordachte, genre-buigende basmelodieën.

Luisteraars meenemen op een sentimentele reis, elk nummer erin AMP EP biedt nieuwe soundscapes en verhalen. Het is een achtbaan van emoties, met bedachtzame momenten en daverende druppels om jezelf helemaal op te gaan in de muziek. Het is een prachtig eerbetoon aan de broer van matphilly en een EP die zijn aantrekkingskracht zeker nog jaren zal behouden.

“Mijn broer was een belangrijk onderdeel van mijn leven en het plotselinge verlies van hem veranderde echt de loop van mijn leven en mijn geestelijke gezondheid. Zo erg zelfs dat ik de muziek zou opgeven, maar ik weet dat hij zou willen dat ik doorga, dus om hem te eren, koos ik mijn beste vrienden in SUBshockers. Hij kende mijn broer ook en we hebben onze energie gekanaliseerd om zijn leven en nalatenschap te eren. Dit is iets waarvan ik de wereld wil laten zien wie mijn broer nooit heeft gekend en hoe belangrijk hij voor zoveel mensen was. Hij werd enorm gemist en ik hoop dat we hem recht hebben gedaan in dit project.” – matphilly

Luister hieronder!

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover