Sat. May 18th, 2024


5. Hoewel ik eerst wist dat Mr. Warner deed die dingen niet met mij, ik begon me af te vragen of hij dat echt deed. Bij verschillende gelegenheden heeft mevr. Wood, Esme Bianco en anderen vertelden me dat deze dingen met Mrs. Hout en mevr. Bianco; vroeg of mij dezelfde dingen zijn overkomen; en zei dat ik me misschien gewoon verkeerd herinner wat er is gebeurd, mijn herinneringen aan wat er is gebeurd onderdrukt, of dat mijn herinneringen nog niet naar boven zijn gekomen – wat volgens hen gebeurde met mensen tegen wie deze daden werden gepleegd. Er werd mij gevraagd of ik herinneringen onderdrukte om door het dagelijks leven te komen en of het gemakkelijker was om gewoon niet na te denken over wat er echt gebeurde dan om de realiteit te accepteren. Ze zeiden ook dat het belangrijk was dat mensen naar voren kwamen, zodat niemand anders gewond raakte.

6. Ik herinner me ook dat in een van de groepsbijeenkomsten die ik bijwoonde met mevr. Hout en mevr. Gor, mevr. Gore zei dat hij veiligheid kon bieden aan iedereen die zich bedreigd voelde door Mr. Waarschuwer. Ik herinner me dat mevr. Bianco zei tijdens dit gesprek dat privédetectives buiten zijn huis hadden geparkeerd en waarschijnlijk ook buiten het mijne. Ik heb ook aparte gesprekken gehad met mevr. Bianco in die tijd toen ze me vertelde dat haar relatie met Mr. Warner was vergelijkbaar met die beschreven door Mrs. Hout. Ze hield vol dat ik herinneringen zoals die van haar en andere vermeende slachtoffers van Mr. Warner had gedaan.

7. Uiteindelijk begon ik te geloven dat wat mij herhaaldelijk werd verteld, met mevrouw gebeurde. Hout en mevr. Bianco is mij ook overkomen.

8. Rond januari 2021 beantwoordde ik een telefoontje waarin mevr. Wood zei dat ze op een bepaalde dag op haar sociale media zou posten met de naam Mr. Warner als haar misbruiker en dat we allemaal rond dezelfde dag hetzelfde zouden moeten doen. Ik besprak met mevr. Gore die zo’n verklaring aflegde op mijn Instagram-pagina en Mr. Waarschuwer van misbruik. Mevr. Gore stelde de verklaring op en ik gaf haar mijn wachtwoord om het te publiceren. Het verhaal dat uiteindelijk op of rond 1 februari 2021 op mijn account werd geplaatst, bevatte valse verklaringen over Mr. Warner, inclusief dat er geweld en niet-consensuele seksuele activiteit was in onze korte relatie, en dat ik er verdrongen herinneringen aan had. Een ander voorbeeld: er was geen branding of snijden tijdens de korte relatie en zeker geen “Marilyn Manson” initialen gegraveerd op mijn lichaam.

9. Op 29 juni 2021 werd een klacht ingediend in Ashley Lindsay Morgan Smithline v. Brian Warner et al., Zaak #2:21-cv-5289. De klacht werd ingediend door mijn toenmalige advocaat, Jay Ellwanger. Mevr. Bianco vertelde me dat dhr. Ellwanger zijn advocaat was en dat ik hem moest aannemen. Dhr. Ellwanger heeft de inhoud van de claim niet met mij beoordeeld voordat deze werd ingediend en stuurde mij geen conceptclaim ter goedkeuring voordat deze werd ingediend. De klacht bevatte valse verklaringen over dhr. Warner, inclusief dat er geweld en seksuele activiteiten zonder wederzijds goedvinden waren in onze korte relatie, en dat ik er herinneringen aan had verdrongen totdat ik Mrs. Hout, mevr. Gore en anderen in 2020 Voorafgaand aan het indienen van de klacht voelde ik me onder druk gezet door Mr. Ellwanger op een promotietour, inclusief een interview op The View en een interview en fotoshoot voor het tijdschrift People. Ik voelde me erg ongemakkelijk bij het doen van deze pers, maar ik voelde me onder druk gezet om het te doen.

10. Nadat de rechtszaak namens mij was aangespannen, heb ik dhr. Ellwanger en de zaak werd afgewezen. Ik heb nooit geld ontvangen van Mr. Warner en ik vragen hem niet om geld. Ik ben niet van plan om opnieuw een rechtszaak aan te spannen tegen Mr. Waarschuwer.

11. Het was nooit mijn bedoeling om Mr. Warner en ik zijn nu niet van plan strafrechtelijke vervolging in te stellen, zoals Mr. Warner heeft me nooit aangevallen of misbruikt.

12. Terugkijkend heb ik het gevoel dat ik werd gemanipuleerd door mevr. Hout, mevr. Gor, mevr. Bianco en dhr. Ellwanger om publiekelijk valse beschuldigingen van misbruik tegen Mr. Waarschuwer.

Ik verklaar op straffe van meineed onder de wetten van de staat Californi√ę dat het voorgaande waar en correct is.


Als u of iemand die u kent het slachtoffer is geworden van aanranding, raden we u aan om hulp te zoeken:

RAINN Nationale hotline voor seksueel geweld
http://www.rainn.org
1 800 656 HOOP (4673)

Crisis tekstregel
SMS: stuur “HELLO” of “HOLA” naar 741-741

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover