Fri. Dec 8th, 2023Margot Robbie heeft altijd voor drama geleefd. Dus, in een recent interview, de Barbie ster onthulde dat ze ooit haar eigen dood had vervalst om een ​​nieuwe babysitter bang te maken.

“We kregen een nieuwe oppas en ik wilde mijn oude oppas terug, Talia, die ongeveer 16 was en ik dacht dat ze heel cool was. En toen kregen we een veel oudere dame en ik was er gewoon niet blij mee en ze zei dat ik moest gaan douchen en dat wilde ik niet en ze was echt geïrriteerd en ik dacht: ‘Ik zal het je laten zien’, ‘herinnerde Robbie zich.

“En dus nam ik een groot keukenmes en de ketchup en ik ging naakt op de tegels liggen en ik bedekte mezelf met ketchup en legde het keukenmes… En ik wachtte ongeveer 45 minuten tot ze me vond. Maar het was het wachten waard.”

Gevraagd of de grap werkte en de oppas liet rennen en “schreeuwend het huis uit”, antwoordde Robbie: “Oh ja.” Het is duidelijk dat de acteur nog steeds toegewijd is aan de rol – hoe zou ze anders die gebogen voeten kunnen filmen zonder CGI?

Zie Robbie het vertellen slecht grappig verhaal hieronder. Haar interpretatie van ‘s werelds beroemdste pop komt op vrijdag 21 juli in de bioscopen.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover