Thu. Jul 25th, 2024Een Machine Gun Kelly-fan kwam naar zijn Rock Werchter-set met een specifiek verzoek: een klap in het gezicht van de poppunkmuzikant krijgen.

MGK leek aanvankelijk aarzelend, waarschijnlijk vanwege de mogelijke gevolgen van het aanvallen van de fan, die uit Mexico was gereisd om hun show in België bij te wonen. “Waarom wil je dat ik je zo hard in je gezicht sla?” vroeg hij na het lezen van het waaierbord. “Ik heb ringen om de man – deze shit gaat pijn doen. Ik weet het niet… het is een verlies voor mij. Ik weet niet of ik het zal doen. ik zal overwegen.

Toen MGK zich eindelijk in de menigte waagde, probeerde hij zichzelf te beschermen tegen aansprakelijkheid door recht in de camera te kijken met het waaierbord duidelijk zichtbaar. Hij landde toen een snelle rechtse hoek. “Ik houd van je!” zei de muzikant terwijl hij terugliep naar het podium.

Later plaatste MGK de video van de ontmoeting op Instagram met als onderschrift: “Making dreams come true”.

Het is onduidelijk waarom de fan in kwestie geslagen wilde worden – hoewel hij als consument van Machine Gun Kelly’s muziek al een veelvraat was voor straf. Ik grap, ik grap!

Koop Machine Gun Kelly-tickets hierBy Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover