Sun. May 19th, 2024


Iedereen die volgt Lucille Croft is zich bewust van zijn affiniteit met leer en heeft eindelijk een nummer geschreven en uitgebracht als een ode aan het iconische materiaal dat door de eeuwen heen is gevormd. “Bury Me in Leather” is de tweede single van Lucille’s aankomende EP, Het Valentijnseffect.

Het nummer bevat veel elementen van hun muzikale invloeden, waaronder Nine Inch Nails of The Prodigy. 808s en techno en minimale zang, plus een beetje drums en bas tegen het einde om alles een duidelijk randje te geven.

Lucille zegt over het nummer: “BMIL is misschien wel mijn favoriete nummer dat ik tot nu toe heb gemaakt. Het omvat al mijn favoriete dingen – leer, messen, plezier, 808’s, wat drums en bas. Ik gebruik mijn stem meer in mijn liedjes om de personages in mijn liedjes tot leven te kunnen brengen, en ik hou echt van de persoonlijkheid van dit nummer.”

Ze vervolgt: “[The persona] evolueert naar iets meer dan een mens, ze gaat niet echt dood, ze wordt gewoon iets meer dan haar menselijk lichaam. Het idee van ‘laat me rusten met plezier’ kwam jaren geleden bij me op – ik begon anders over de dood na te denken. Ik rust liever in ‘plezier’ dan in vrede, en gevierd te worden voor mijn tijd hier in plaats van te treuren dat ik er niet meer ben.

Bekijk de single hieronder en blijf op de hoogte. Het Valentijnseffectlancering in slechts een paar weken!

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover