Fri. Apr 26th, 2024

The Chargers (9-6) bezegelen met de overwinning de eerste playoff-plek sinds 2018; Austin Ekeler haast zich in beide touchdowns van de Chargers in een sterk verdedigend optreden; Colts (4-10-1) lijdt vijfde opeenvolgende nederlaag en achtste in de laatste negen wedstrijden

Laatste update: 27-12-22 8:20 uur

Los Angeles Chargers v Indianapolis Colts Hoogtepunten van week 16 van het NFL-seizoen

Gebruik de Chrome-browser voor een meer toegankelijke videospeler

Justin Herbert slaagde voor 235 yards en Austin Ekeler haastte zich voor twee touchdowns om de Los Angeles Chargers te helpen een playoff-ligplaats te veroveren met een 20-3 overwinning tegen de gastheer Indianapolis Colts op maandagavond.

spel verhaal

De verdediging van de Chargers domineerde met drie onderscheppingen en zeven zakken op de nieuw geïnstalleerde Colts-quarterback Nick Foles, terwijl Ekeler het aanvalswerk deed met twee korte veldconversies op de grond.

Met hun derde opeenvolgende overwinning kwalificeerden de Chargers (9-6) zich voor het eerst sinds het seizoen 2018 voor het ‘postseason’.

Nadat hij het roer had overgenomen als de startende quarterback van Indianapolis, ging Foles 17-van-29 voor 143 yards, om mee te gaan met zijn drie onderscheppingen.

Matt Ryan zat op de bank nadat de Colts op 17 december een voorsprong van 33-0 hadden geblazen in een verlies van 39-36 overuren tegen de Minnesota Vikings.

De Colts (4-10-1) werden gehouden op 173 yards in hun vijfde opeenvolgende verlies.

Justin Herbert gooide voor 235 meter toen de Chargers langs de Colts reden

De Chargers noteerden geen eerste down op hun eerste drie drives, maar marcheerden 70 yards in 13 plays op de vierde en namen een 7-0 voorsprong op een one-yard touchdown gerund door Ekeler met 8:41 over in het tweede kwartaal . 🇧🇷

De Chargers onderschepten in het eerste kwart twee passes, waaronder één van All-Pro safety Derwin James, die de voorgaande twee wedstrijden had gemist met een hamstringblessure.

Score samenvatting

EERSTE SLAAPKAMER
geen score
TWEEDE SLAAPKAMER
Opladers 7-0 veulens Austin Ekeler TD-run van één meter (extra punt)
Opladers 7-3 veulens Achtervolg McLaughlin 46-yard fieldgoal
Opladers 10-3 veulens Cameron Dicker 24-yard fieldgoal
DERDE KWART
Laders 13-3 veulens Cameron Dicker 21 meter velddoelpunt
VIERDE TRIMESTER
Opladers 20-3 veulens Austin Ekeler TD-run van één meter (extra punt)

James werd uitgeschakeld in de wedstrijd nadat hij betrokken was bij een helm-tegen-helm-tackle op Ashton Dulin met 5:19 over in de eerste helft, terwijl de ontvanger van de Colts later werd uitgesloten met een hersenschudding.

Chase McLaughlin sloot de rit af met een velddoelpunt van 46 meter om de voorsprong terug te brengen tot 7-3 met 4:21 over in de helft, maar Cameron Dicker reageerde met een velddoelpunt van 24 meter toen de tijd verstreek om de Chargers een 10 te geven. – 3 rust voorsprong.

Austin Ekeler haastte zich naar twee scores van één meter voor de Chargers

Asante Samuel Jr. onderschepten de derde pass naar Los Angeles tijdens hun eerste defensieve reeks van de tweede helft, en de Chargers profiteerden ervan met een velddoelpunt van 21 meter van Dicker voor een voorsprong van 13-3 met 6:01 over in het derde kwartaal.

Ekeler scoorde vervolgens op nog een punt van één meter om de voorsprong te vergroten naar 20-3 met nog 8:20 over in de wedstrijd.

De Colts waren zonder terug te rennen Jonathan Taylor, vorig seizoen de leidende rusher van de NFL, die vorige week in de geblesseerde reserve werd geplaatst nadat hij vroeg in het verlies tegen Minnesota een verstuikte enkel had opgelopen.

Wat is het volgende?

Nu de Chargers hun playoff-ligplaats hebben verzegeld, hebben ze het potentieel om de Cincinnati Bengals of Baltimore Ravens te verslaan voor het vijfde reekshoofd in de AFC.

De Chargers zouden hun resterende wedstrijden moeten winnen, tegen de Los Angeles Rams en Denver Broncos, en hopen dat de verliezer van de Ravens @ Bengals-wedstrijd van de laatste week ook de vorige wedstrijd van week 17 verliest.

De derby van Los Angeles van de Chargers met de Rams rondt de live-actie van de NFL aanstaande zondag af om luchtsportenwaarbij de wedstrijd in de vroege uurtjes van maandag om 01:20 uur begint.

De Colts, al uit de play-offs en terug naar 4-10-1, beëindigen een teleurstellende campagne met wedstrijden tegen de New York Giants en Houston Texans.

Sky Sports NFL is uw speciale kanaal voor NFL-verslaggeving tijdens het seizoen – met een scala aan programma’s van het NFL-netwerk. Vergeet ons niet te volgen skysports.com/nflons twitteraccount @SkySportsNFL & Sky Sports – onderweg!