Thu. Apr 18th, 2024


Lonnie Holley kondigde zijn nieuwe album aan, oh ik oh mijn. De lancering is gepland voor 10 maart via Jagjaguwar. Er zijn gastoptredens van Moor Mother, Rokia Koné, Jeff Parker en labelgenoten Sharon Van Etten en Justin Vernon van Bon Iver. Bekijk de albumillustraties, de tracklijst en het titelnummer “Oh Me Oh My” hieronder.

Holley nam het album op met producer Jacknife Lee. Over het proces zei hij in een verklaring:

Mijn kunst en mijn muziek zijn altijd nauw verbonden met wat er om me heen gebeurt, en de afgelopen jaren hebben me veel aan het denken gezet. Als ik naar deze liedjes luister, voel ik de tijd waarin we leefden. Ik ben de medewerkers enorm dankbaar, vooral Jacknife, die de nummers vorm hebben gegeven en me echt hebben geïnspireerd om dieper in mezelf te graven.

Holley’s vorige volledige album was het gezamenlijke album uit 2021 met Matthew E. White Gebroken spiegel: een selfie-reflectie. hij deelde nationale vrijheid in 2020.

Alle producten op Pitchfork zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie ontvangen.

Lonnie Holley: Oh ik, oh mijn

Lonnie Holley: Oh ik, oh mijn

oh ik oh mijn:

01 Lonnie Holley: “Test”
02 Lonnie Holley / Moor Mother: “I Am A Part Of The Wonder”
03 Lonnie Holley / Michael Stipe: “Oh ik, oh mijn”
04 Lonnie Holley / Moor Mother: “De aarde zal er zijn”
05 Lonnie Holley: “Mount Meigs”
06 Lonnie Holley: “Beter snel die oogst halen”
07 Lonnie Holley / Bon Iver: “Vriendelijkheid zal je tranen volgen”
08 Lonnie Holley / Sharon Van Etten: “Niemand van ons heeft meer dan een beetje tijd”
09 Lonnie Holley / Rokia Koné: “Als we verdwalen, zullen ze ons vinden”
10 Lonnie Holley/Jeff Parker: “Ik kan niet zwijgen”
11 Lonnie Holley: “Toekomstige kinderen”

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover