Sat. Sep 23rd, 2023


Goede Vrijdag, lezers! Wat heeft jouw weekend in petto? We kijken uit naar Friday Pizza Night en de nieuwe aflevering van Het laatste wat hij tegen me zei. (Zei ik afgelopen vrijdag precies hetzelfde? Misschien!) Ik heb ook een paar leuke afstudeerevenementen om bij te wonen met onze oudste dochter en een goed boek om af te sluiten. (Ik luister eindelijk Er waren eens wolven audio en ik geniet er echt van!)

Ik hoop dat je dit weekend iets hebt om naar uit te kijken en dat deze verzameling interessante boeken en favoriete dingen je zal helpen om in die weekendstemming te komen.

De Zomerleesgids komt uit op 18 mei!

Het is bijna tijd! We bezorgen de gids via e-mail op donderdag 18 mei om 8:00 uur EDT (New York Time). Onze twee live Unboxing-evenementen vinden die dag plaats om 13:00 uur en 20:30 uur EDT; de herhaling kan vanaf 19 mei op elk moment worden bekeken.

Ik heb korte video’s gemaakt om te delen over de gids van dit jaar; vandaag doe ik het op sociale media, praat ik over de gids en beantwoord ik je vragen op Instagram-verhalen.

Klik hier om naar mijn Instagram-account te gaan, mijn stories te bekijken en eventueel je eigen vragen te stellen.

De video is geweldig voor context, maar ik weet dat velen van jullie de hoogtepunten graag schriftelijk zien:

• De MMD Minimalist Summer Reading Guide verschijnt op 18 mei als blogpost op de blog. (Ja, dat is dezelfde dag dat de Zomerleesgids wordt uitgebracht. De Minimalist SRG van dit jaar bevat twaalf titels! We hebben hier zes van die titels aangekondigd; de overige zes worden op 18 mei aangekondigd. De Minimalist Guide is volledig gratis en voor iedereen beschikbaar.

Er zijn drie manieren om ontvang de volledige MMD zomerleesgids voor 2023 en unboxing-toegang inbegrepen:

  1. kom bij onze MMD Book Club-gemeenschap
  2. steun onze Wat moet ik hierna lezen Patreon
  3. Koop de gids en Unbox Map Access.

Weet u niet zeker welke optie voor u geschikt is? Deze pagina heeft een zij-aan-zij vergelijking. Ginger en ik hebben ook een leuke WSIRN-bonusaflevering gemaakt, genaamd Op veler verzoek: Anne en Ginger praten over Patreon vs Book Club. We hebben dit openbaar gemaakt zodat iedereen – niet alleen de hoofden van WSIRN – het kan horen.

• Ons unboxing-feest is een vreugdevol live video-evenement van meer dan 90 minuten waarin ik praat over alle 50 titels die nieuw zijn voor 2023 in de gids en waarom ik ze allemaal heb gekozen, en waarin ik de vragen van lezers over thema, toon en inhoud beantwoord, zodat lezers kunnen een beter idee krijgen van wat ze deze zomer prioriteit willen geven (of uitstellen). Als je toegang hebt tot de gids, heb je toegang tot Unboxing, evenals de replay om op elk moment te bekijken.

• Als u meer wilt weten over wat er anders is aan de gidsprijzen voor 2023 en waarom, Bekijk dit bericht en de video. Daar ga ik in detail op in.

We hopen dat je enthousiast bent! Als u vragen heeft die we niet hebben beantwoord, vraag het me op Instagram of deel ze in de reacties.

Mijn favoriete webvondsten:

Wat is het grote mysterieboek van deze zomer? (centraal bed) Voor het geval je het gemist hebt, Flatiron heeft aangekondigd dat er op 9 juli een memoires voor beroemdheden zal worden uitgebracht… maar ze hebben niet onthuld door wie. Het internet dacht aanvankelijk dat het was geschreven door Taylor Swift, maar Gistermiddag kondigde Flatiron aan dat de auteur K-Pop-ster BTS zou zijn. (New York Times cadeau link) Wat een gekke week!

Het groene appartement van Plant Kween in Brooklyn is geworteld in de liefde. (jo beker😉 Als je een humeurboost nodig hebt, is dit de thuistour voor jou!

Deze schattige geruite jurk komt ten zeerste aanbevolen. (Voor beter of slechter, de productfoto zorgt er ook voor dat ik mijn pony weer wil knippen!)

Prins Harry’s Ghostwriter-aantekeningen. (de newyorker) “Waarom was deze regel zo belangrijk? Waarom kon hij mijn advies niet opvolgen? We lieten duizend andere dingen weg – dat is de helft van de kunst van het geheugen, dingen weglaten – dus wat maakte het anders? Alsjeblieft, zei ik, vertrouw me. Vertrouw op het boek.”

Als het leven je ingeblikte citroenen geeft, maak dan een pasta. (ik hou van) Ik ben dol op geconserveerde citroen, dus ik moet dit zo snel mogelijk proberen!

Stress getest: deze schoolbibliothecarissen hebben het breekpunt bereikt. Zie hoe ze verder gingen. (Dagboek schoolbibliotheek) Bibliothecarissen hebben het de afgelopen jaren zeker moeilijk gehad. Ze verdienen zoveel beter.

Mijn brede voeten maken het moeilijk om schoenen te vinden die passen, maar deze Amazon Essentials-sandalen zijn een winnaar voor mij en mijn 18-jarige dochter. De mijne is goud, die van haar is wit, en beide zijn perfect voor de zomer. (Als je geen brede voeten hebt, ben ik jaloers. Dit zijn de gouden sandalen Ik wou dat ik hem deze zomer kon dragen! Ze zijn schattig, maar zelfs de grootste maat kwam niet in de buurt van mijn grote, brede voeten.)

De 8 meest verbazingwekkende huizen ter wereld. (architectonische samenvatting) Ik kan me niet voorstellen dat ik in de meeste van hen zou wonen, maar ze zijn zeker fascinerend om naar te kijken.

Het gratis retourfeestje is voorbij. (de Atlantische Oceaan) “Gemak is altijd duur voor iemand. Gedurende een groot deel van het internettijdperk betaalde de individuele klant niet de rekening, maar langzaamaan begint dat te veranderen.”

Dat Recept voor gebakken gnocchi en geroosterde groenten het was een grote hit bij mij thuis deze week. (hoe zoet eten😉 We hadden geen kerstomaatjes bij de hand, dus hebben we de paprika’s verdubbeld en wat gehakte gebraden kip toegevoegd in de laatste vijf minuten van het koken. Heerlijk en supersimpel.

Volgend jaar verschijnt een ongepubliceerde roman van Gabriel García Márquez. (NPR) Hoewel lezers ongetwijfeld enthousiast zijn over deze beslissing, vraag ik me af wat de auteur ervan zou hebben gevonden.

Waarom je je producten niet bij Trader Joe’s moet kopen. (Vreugde) Het is volkomen logisch, maar dat betekent niet dat ik het wil horen!

‘Demon Copperhead’, ‘Trust’, ‘His Name Is George Floyd’ onder de winnaars van de Pulitzerprijs 2023 (Uitgevers wekelijks) Ik hield van Copperhead-demon!

Uit onze bestanden:

20 favorieten uit de Zomerleesgids 10 Jaar Lijst. Iets om je eetlust op te wekken terwijl je wacht op de Zomerleesgids van dit jaar.

Een truc voor als je vastzit in een leessleur. Zo’n simpele tip voor iedereen die momenteel moeite heeft met lezen.

10 perfecte romans om te lezen in de zomer Deze lijst was de eerste van Modern Mrs Darcy!

Fijn weekend!

Source by rezal

By admin