Sat. Dec 9th, 2023


Lachlan Coote om zijn laarzen aan het einde van het Super League-seizoen op te hangen

Lachlan Coote om zijn laarzen aan het einde van het Super League-seizoen op te hangen

Hull KR-vleugelspeler Lachlan Coote stopt aan het einde van het Super League-seizoen na een carrière van 15 jaar waarin hij ook in de NRL heeft gespeeld.

Coote won drie Super League Grand Finals tijdens zijn verblijf in St Helens van 2019 tot 2021, evenals één NRL Grand Final terwijl hij bij de North Queensland Cowboys was.

“Ik ben blij aan te kondigen dat ik aan het einde van het seizoen 2023 met pensioen ga. Het was een zeer moeilijke beslissing om te nemen, maar ik weet dat het de juiste is voor mij en mijn gezin”, aldus Coote.

“In de afgelopen 15 jaar heb ik zoveel geweldige mensen ontmoet en zoveel waardevolle lessen geleerd binnen de sport. Ik zal altijd dankbaar zijn voor wat rugby league me heeft gegeven, dankzij iedereen die deel uitmaakte van mijn carrière.

Meer om te volgen…

Source by rezal

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover