Wed. May 22nd, 2024


Kiersey Clemons geeft commentaar op de controverse rond Ezra Miller, net als James Gunn die The Flash de beste superheldenfilm ooit noemt.

Kiersey Clemons, The Flash, Ezra Miller

Na wat lang lijkt, is de release van De flits is eindelijk slechts een paar maanden verwijderd, maar de film is niet zonder controverse geweest op zijn lange weg naar het grote scherm. Naast frequente vertragingen kreeg de productie ook te maken met maandenlange schandalige krantenkoppen en zeer verontrustend gedrag van Ezra Miller. Gelukkig lijken dat soort krantenkoppen achter ons te liggen nadat Miller er uiteindelijk mee instemde om professionele hulp te zoeken en zijn excuses aanbood. Kiersey Clemons, die samen met Miller schittert als Iris West in De flitsgaf commentaar op de acties van zijn co-ster terwijl hij met THR sprak.

Kiersey Clemons zei dat het “absoluut” moeilijk te lezen krantenkoppen over Ezra Miller, eraan toevoegend dat “wat mensen vergeten is dat veel mensen het meemaken, maar het niet doen terwijl de hele wereld toekijkt. Hoewel het bij het territorium hoort, is het echt oneerlijk en was het moeilijk om naar te kijken.

In een verklaring die afgelopen zomer werd uitgebracht, zei Ezra Miller: “Nadat ik onlangs een periode van intense crisis heb doorgemaakt, begrijp ik nu dat ik lijd aan complexe psychische problemen en ben ik begonnen met een lopende behandeling. Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen omdat ik gealarmeerd en overstuur ben geraakt door mijn gedrag in het verleden. Ik ben vastbesloten om het werk te doen dat nodig is om terug te keren naar een gezonde, veilige en productieve fase van mijn leven.Miller heeft sindsdien een pleidooiovereenkomst aanvaard voor de beschuldigingen van huisvredebreuk en diefstal.

De flits was langverwacht, vooral omdat James Gunn onlangs verklaarde dat de volgende film “waarschijnlijk een van de beste superheldenfilms ooit gemaakt.Kiersey Clemons werd gevraagd of ze de lofrede van Gunn had gehoord De flits. “Dat deed ik, en hij zei hele aardige dingen,zei Clemons. “Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik ken Ezra al jaren en vond het geweldig om met Andy samen te werken. Hoe dan ook, we hadden veel plezier tijdens het fotograferen en we hebben er een geweldige film van gemaakt. Ik hoop ondanks [all the headlines], mensen houden echt van de film omdat wat James zei waar is. Ik geloof wat hij zei en ik denk dat hij volkomen gelijk heeft.

De flits komt in de bioscopen 16 junimaar een nieuwe trailer zal komend weekend debuteren tijdens Super Bowl LVI.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover