Fri. Mar 29th, 2024

Kai Sotto Adelaide 36ers NBL

Kai Sotto hangt aan de richel tijdens de training van de Adelaide 36ers. Adelaide 36ers foto

MANILLA, Filippijnen – Kai Sotto en de Adelaide 36ers zijn vrijdag in het Adelaide Entertainment Centre bezweken aan de Perth Wildcats, 98-90, in de National Basketball League.

De 36ers leidden met drie in de laatste drie minuten van de wedstrijd voordat Perth negen onbeantwoorde punten scoorde om een ​​cruciale voorsprong van 90-84 te nemen.

Sotto haalde het maximale uit de acht minuten spelen met acht punten, drie rebounds en drie assists.

De heldendaden van Mitch McCarron waren niet genoeg om Adelaide naar de overwinning te tillen met een double-double van 20 punten en 13 rebounds.

Robert Franks en Antonius Cleveland scoorden ook respectievelijk 19 en 13 in een nederlaag waarbij Adelaide terugviel naar een record van 6-7.

Bryce Cotton leidde Perth naar de overwinning met 32 ​​markers, waarbij hij vier emmers uit de driepuntsbox liet zinken. TaShawn Thomas droeg ook bij aan de score van de Wildcats met 22.

Lees verder

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abonneer u op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en meer dan 70 andere titels, deel tot 5 gadgets, luister naar het nieuws, download vanaf 04:00 uur en deel artikelen op sociale media. Bel 896 6000.