Sat. Feb 24th, 2024


Joe Trohman heeft officieel zijn terugkeer naar Fall Out Boy aangekondigd. “Ik wil iedereen bedanken voor hun liefde en steun terwijl ik de tijd neem om me op mijn brein te concentreren en gezond te blijven voor mijn familie, mijn vrienden en mezelf”, schreef de gitarist op Instagram. “Ik ben zo blij om weer in actie te zijn en ik kan niet wachten om iedereen deze zomer op tournee te zien!” Hieronder vind je de volledige verklaring van de gitarist.

In januari kondigde Fall Out Boy al snel het album aan Tot zover (voor) Stardust, onthulde Trohman dat hij de band verliet om zich op zijn geestelijke gezondheid te concentreren. Een paar maanden later, in april, trad Trohman met de band op tijdens de NFL Draft in Kansas City. Buiten een Instagram-fotogalerij is haar terugkeer echter niet formeel erkend.

Fall Out Boy begint zijn tour ter ondersteuning van Tot zover (voor) Stardust in juni.

Joe Trohman:

Hallo allemaal, ik ben officieel terug! Ik wil iedereen bedanken voor hun liefde en steun terwijl ik de tijd neem om me op mijn brein te concentreren en gezond te blijven voor mijn familie, mijn vrienden en mezelf. Ik wil ook Ben Young bedanken voor het optreden en het invullen van de shows die ik heb gemist – hij is een echte heer en een geleerde. Ik ben blij om weer in actie te zijn en ik kan niet wachten om iedereen deze zomer op tournee te zien!By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover