Tue. Jun 25th, 2024


glijdende knoop keerde halverwege de opname van zijn nu legendarische debuutalbum terug naar Iowa om een ​​pauze te nemen, waarna de gitarist Jos Brainard verlaat de bende. glijdende knoopoprichtende percussionist M. Shawn “Clown” Crahan Ik sprak aan de telefoon met de gitarist Jim Worteldat toont het voorstel om je te concentreren op je band dood front.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

In een interview met prisma toevoer, Bron herinnert zich een vriend die hem vertelde dat hij gek zou zijn om niet mee te doen glijdende knoop, En hier zijn we vandaag. Bovendien is het niet zoals Bron en de glijdende knoop de jongens waren toen ook vreemden voor elkaar. Naast het spelen in lokale Des Moines bands, Bron toegetreden zure steen – vervolgens geleid door glijdende knoopin Corey Taylor ook – in 1995 en bleef bij de groep totdat ze in 1997 uit elkaar gingen.

“Na corey waren toegetreden glijdende knoopIk zat in een band genaamd dood front, en in Des Moines waren we zeer succesvol. En ik was gebeld door Clown Het is Joey Het is Ross Robinson om samen te komen glijdende knoop. En ik zei tegen de jongens in mijn band dat ik dat niet zou doen, als ze me zouden bellen, zou ik nee zeggen. En ik denk dat ik dat zei omdat ik dacht dat ze me nooit zouden bellen. Maar ik wilde ook niet het gevoel hebben dat me iets werd aangereikt; Ik wilde het gevoel hebben dat ik het zelf deed, dat ik het voorwerk deed. Ik had zoiets van: ‘Ja, weet je, ze belden me om me uit te nodigen. glijdende knoop.’

“Mijn vriend zakHet is grappig – hij zei: ‘Wat ben je, stom? Waar zou jij ‘nee’ tegen zeggen? Kerel, je hebt je keihard gewerkt sinds je 16 was en speelde in clubbands en je speelde met deze jongens in clubbands.’ Hij zei: ‘Zelden in het leven krijg je de kans om een ​​grote sprong voorwaarts te maken. Dat overkomt soms niemand. Dus ik stond meteen op van de tafel en pakte een echte telefooncel en belde Clown verzamelen. ‘Heb je al een gitarist gevonden?’ Hij had zoiets van ‘Nee’.

“En het was een zaterdagavond. Ik besloot: ‘Fuck this’, dus nam ik die maandag letterlijk ontslag en oefende ik met die band op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en op zondag stapte ik in een auto. met Mik en we reden naar LA om aan de rest van de titelloze eerste release te werken.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover