Mon. Sep 25th, 2023


Jason Newsted en je ex metallica bandleden zijn in betere conditie in de volgende dagen Nieuwsberichtvan de band in 2001. In gesprek met de Zon schildwachthem werd gevraagd of hij gelooft metallica of je band Nieuwsbericht heb nog steeds een publiek. Hij vertelde de interviewer nederig en bedachtzaam dat zijn tijd met metallica is wat ervoor zorgt dat er interesse is Nieuwsbericht Vandaag.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Er zal altijd een publiek voor zijn metallicaeen band die alle regels trotseerde en nog steeds aan de top regeert,” Nieuwsbericht zei de interviewer. “Er was niet echt een grotere band – natuurlijk, zwarte zaterdag Het is De ijzeren dame, ze kwamen voor ons, dus als zij er niet waren, zouden wij ons niet kunnen zijn. Maar voor deze specifieke generatie is het de grootste band ter wereld.

“Daarom komen ze nog steeds terug. Nu komen ze ons opzoeken bij Revolution om te zien wat er aan de hand is met dat element van muziek. Bedenk hoeveel mensen dit weekend 12 of 14 zijn geworden en hun eerste gitaar hebben gekregen en ‘ (Enter) Sandman’ is de eerste riff die ze geleerd hebben.

“Hoe ik ‘Smoke on the Water’ leerde. Dat was de riff die ik leerde toen ik begon te spelen. Dat zegt eigenlijk alles, denk ik.

In een ander deel van het interview Nieuwsbericht besprak of hij vertrok metallica andere projecten nastreven, zoals een paar jaar geleden door drummer werd gesuggereerd Lars Ulrich in een interview. Nieuwsbericht antwoordde dat zijn doelen helemaal niet zijn veranderd; hij wil gewoon het “vuur brandend” houden en spelen met wie hij maar kan.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Ik voel me meer voldaan als ik hier mijn ding kan doen met mijn jongens en dan met een knal terugkomen bij de groten. Dat was cool voor mij. Toen ik de balans niet meer kon vinden, is dat misschien waar hij het over heeft over.”

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By admin