Sun. Apr 28th, 2024

Japan VNL liep Takahashi

Japans team aan de Manilla-etappe van de Volleyball Nations League (VNL). –MARLO CUETO/INQUIRER.bet

MANILLA, Filipijnen – Japan behield zijn record in de Volleyball Nations League (VNL) smetteloos na het voltooien van een aanval op China, 24-26, 25-23, 21-25, 25-23, 15-12, in de Mall of Asia Arena op dinsdag .

De ongeslagen reeks van de Japanners werd ontsierd toen China een verstoorde overwinning in de eerste set behaalde, 26-24, maar vanaf dat moment was het ieders spel.

Zeker, Ran Takahashi nam hier nota van en opende 12 punten om Ryujin Nippon te helpen solide te blijven op de eerste plaats van de VNL op 9-0.

“Ons gevoel was een beetje slecht en we waren een beetje nerveus vandaag, dus we moesten een oplossing vinden voor de eerste set. In de tweede set veranderden we van gedachten, zei Takahashi.

“Onze gevoelens eigenlijk veranderd na die tweede set.”

Yuki Ishikawa VNL Japan

Yuki Ishikawa uit Japan bij de VNL Manila Leg-wedstrijd. –MARLO CUETO/INQUIRER.net

Ondanks de goede prestaties van Japan hadden de Chinezen een precaire 2-1 voorsprong in de set, waardoor de Japanners gedwongen werden om vol gas te geven in de vierde en vijfde set.

Met een gelijke stand van 21 in de voorlaatste frame, loste Yuki Ishikawa een cross kill die leidde tot een late set 4-2 blitz om de set af te sluiten, 25-23.

De vijfde set was echter geheel Japan. Uit een 5-all patstelling braken de Japanners weg en sloten de wedstrijd af met 5-1.

Toen China laat probeerde terug te komen, zette Kento Miyaura met succes een kill om om China in het klassement te houden met een record van 2-7.

Ishikawa scoorde efficiënt voor Ryujin Nippon met 15 punten, terwijl Yuji Nishida hetzelfde deed met 12.

Yongzhen Li leidde de wedstrijd in punten met 16 voor een verlies. Yuantai Yu en Jingyin Zhang registreerden elk 14 markers, maar het mocht niet baten.