Wed. Oct 4th, 2023Jamie Foxx opende over een geheime “medische complicatie” waardoor hij in april in het ziekenhuis belandde. In een nieuwe video die op Instagram werd gepost, bedankte de acteur – zonder details te delen over wat de complicatie inhield – fans voor hun goede wensen en verzekerde hij dat hij aan de beterende hand was.

“Ik wil iedereen bedanken die heeft gebeden, me berichten heeft gestuurd… Ik kan niet eens beginnen te vertellen hoe ver dit me heeft gebracht en hoe het me terug heeft gebracht”, zei Foxx. “Ik heb iets meegemaakt waarvan ik dacht dat ik het nooit zou meemaken. En ik weet dat veel mensen zaten te wachten of het nieuws wilden horen, maar om eerlijk te zijn, ik wilde niet dat je me zo zag. Ik wil dat je me ziet lachen, plezier maken, feesten, een grap vertellen, een film maken, een televisieshow maken. Ik wilde niet dat je samen met mij buisjes uit me zou zien komen en zou proberen uit te zoeken of ik zou kunnen overleven.

Foxx schreeuwde naar zijn dochter, Corinne Foxx, en zus, Deondra Dixon, omdat ze “zijn leven hadden gered” en de details van zijn ziekte geheim hadden gehouden. “Dus voor hen, voor God, voor veel geweldige doktoren, kan ik deze video achterlaten. Ik kan je niet vertellen hoe goed het is om je familie op deze manier mee te laten doen. En je weet dat ze het luchtdicht hielden. Ze hebben niets gemist. Ze hebben me beschermd. En dat is wat ik hoop dat iedereen kan hebben in tijden als deze.”

De acteur heeft geruchten verdreven dat zijn ziekte hem blind of verlamd heeft gemaakt, maar hij heeft bevestigd dat zijn tijd in het ziekenhuis niet bepaald de meest vlotte ervaring was. ‘Ik ben naar de hel geweest en terug. En mijn weg naar herstel heeft ook wat kuilen gehad, ‘zei hij. “Maar ik kom terug en ik kan werken, dus ik wil de mensen bedanken die me hebben laten werken.”

“Ik hou van iedereen en ik hou van alle liefde die ik heb ontvangen”, besloot Foxx geëmotioneerd. “Als je me vanaf nu ziet en zo nu en dan in tranen uitbarst, is het moeilijk geweest. Ik was ziek. Maar nu ik mijn benen onder me heb, zul je me vergezellen. Bekijk de volledige video hieronder.

Ondanks zijn terugkeer naar huis in mei, werd Foxx pas eerder deze maand in het openbaar gezien na zijn ziekenhuisopname op 12 april, toen fans hem zagen op een jacht op de Chicago River. De acteur, die momenteel gastheer is van de lyrische spelshow Versla Shazam, zal Spawn spelen in een nieuwe film over de antiheld van Image Comics.By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover