Wed. Jun 19th, 2024


Tijdens een recent interview met ComingSoon besprak acteur Jack Kilmer het lenen van zijn stem aan Val Kilmer’s Madmartigan op Disney+ Wilg Serie.

“Ik heb er veel over gesproken met de regisseur, Jonathan Kasdan, en hij had veel vragen voor ons omdat mijn ouders elkaar in die film hebben ontmoet. Wilg”, legde Kilmer uit hoe hij aan de rol kwam. “Jon was zo geobsedeerd door het feit dat we allemaal bereid waren om dit tv-programma te doen. Toen ik binnenkwam, deed ik een kleine voice-over voor een van de afleveringen en hielp ik het personage van mijn vader, Madmartigan.

“Ik moet gewoon gaan zitten … het was echt alsof ik naar Warner Brothers moest gaan en met Jon Kasdan rondhangen en gewoon praten over de erfenis daarvan. We hadden het allebei over de hele film en lachten gewoon, weet je? En toen zei hij: ‘Kun je helpen met deze regels?’ En ik had zoiets van: ‘Ja, zeker. Ik ga het proberen. En zo werd het daar een paaseitje.”

Wilg komt van Jonathan Kasdan en Wendy Mericle, die als showrunners dienden. Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk en Joanne Whalley voegden zich bij Warwick Davis.

“Het verhaal begint wanneer een aspirant-tovenaar, gespeeld door Warwick Davis, wordt meegenomen op een reis om de kleine keizerin Elora Danan te beschermen en de kwaadaardige koningin Bavmorda van haar wereld van Andowyne te verslaan”, luidt de synopsis. “Nu gaat het verhaal verder met Davis die zijn hoofdrol opnieuw vertolkt terwijl hij een onwaarschijnlijk team van helden leidt op een zoektocht om Andowyne te beschermen tegen een nog grotere vijand dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.”

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover