Fri. Sep 22nd, 2023


Hugh Jackman Wolverine

deadpool 3 het was al een van de meest verwachte films van 2024, maar toen Hugh Jackman tekende om zijn rol als Wolverine opnieuw op te nemen, schoot hij meteen naar de top. Maar Jackman kan niet zomaar veranderen in die haveloze lichaamsbouw. Het zal tijd kosten… ongeveer een half jaar.

In een nieuwe aflevering van Wie praat er met Chris Wallace?Hugh Jackman onthulde dat zolang hij in vorm is (kom op, hij is Hugh Jackman), het nog enige tijd zal duren om in de volledige Wolverine-modus te komen. “Ik heb geleerd dat je niet kunt haasten. Ik heb geleerd dat het tijd kost… Dus we hebben zes maanden vanaf het moment dat ik klaar ben [Broadway’s The Music Man] tot ik begon met filmen. En ik doe geen ander werk. Ik zal bij mijn familie zijn en trainen. Dit wordt mijn baan voor zes maanden.

Hugh Jackman vervolgde: “Ik ben nu echt in vorm. Er is één ding aan acht shows per week op Broadway met zang en dans, en dat is dat ik in vorm ben. Ik ben dus gezond. Ik heb een goede plek om te beginnen. En excuses, kippen. Ren een mijl. Begin nu te rennen, want ik kom voor je.” Hoorde je dat, kippen? Ren een mijl en je zult op weg zijn om eruit te zien als Hugh Jackman als Wolverine!

Hugh Jackman speelde vanaf de jaren 2000 zeven keer eerder Wolverine, ook bekend als Logan. X-Mannen. Volgende jaren deadpool 3 markeert zijn achtste optreden. Het duo van Jackman en Ryan Reynolds is absoluut iets om te vangen, met een verwachte dynamiek op het scherm die, zoals Jackman het uitdrukte, “Hoe kan ik het categoriseren? Tien is heel dichtbij, nul is realiteit, we zijn nul, we zijn tegenpolen, we haten elkaar.

Jackman staat te popelen om de klauwen weer aan te trekken sinds hij de eerste zag. Dode Poelmet vermelding, “Ik ging naar een tentoonstelling van Dode Poel…Ik had 20 minuten en ik dacht: ‘Awww!’ Het enige wat ik steeds in mijn hoofd zag was 48 uur met Nick Nolte en Eddie Murphy. Het is dus al een hele tijd aan het brouwen. Het kostte me gewoon meer tijd om hier te komen.”

Wat verwacht je te zien van Hugh Jackman en Wolverine in deadpool 3? Laat het ons weten in de comments hieronder!

By admin