Wed. Oct 4th, 2023


zure steen ging in 2020 voor onbepaalde tijd door met zanger Corey Taylor later verduidelijkend dat “er nog steeds veel drama en problemen zijn [between the members]. Voor mij is het niet iets wat ik wil doen.” Nu, drie jaar later, lijkt er nog steeds geen kans te zijn zure steen komt snel terug.

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

In een interview met Rots antenne, kleermaker prees zijn soloband door te vermelden dat er nog steeds problemen zijn binnen de zure steen camping. kleermaker gaat niet in op details over de band, maar merkt specifiek op dat “het niet zo is dat ik sommige jongens niet mis zure steen.” Dus, weet je, niet allemaal.

“In zekere zin. Ik bedoel, het is zeker met [my solo] band. Mijn soloband bestaat gewoon uit deze koppelingsjongens. Dat heb ik duidelijk [guitarist Christian Martucci]. zak Troon Het is geweldig. stofzuigen, onze drummer, is geweldig. En nu hebben Eliot, de nieuwe bassist, die alles kan spelen wat je hem toewerpt, man – ik bedoel, het is belachelijk… het is crimineel hoe goed hij is. Als je zo’n groot probleem hebt… Het maakt het opnemen gemakkelijker, want als je ze dan raakt met de demo’s, ben ik grotendeels alleen het nummer aan het spelen en zeg ik: ‘Oké, ik hoor dingen hier.’

“Ik geef ze carte blanche om te doen wat ze willen, maar tegelijkertijd heb ik een duidelijke visie. En daar komt het harde werken om de hoek kijken. Plots heb je geen band waarmee je kunt mixen of delegeren. of dicteer. Het is allemaal aan jou – het is allemaal aan jou. De kunst is aan jou. De productie is aan jou. De compositie is aan jou. Het werk is aan jou. De pers is aan jou. Alles is aan jou. En ik was een beetje zo om mee te beginnen. Dus ik dacht: ‘Wel, waarom doe ik dit niet gewoon en ben ik heel blij met alles?'”

“Het is niet dat ik sommige jongens niet mis zure steen; Ik praat nog steeds met ze. Maar in dit stadium weiger ik compromissen te sluiten met mijn visie en mijn kunst vanwege de obstakels van bepaalde mensen. En dat is alles wat ik zal zeggen.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Van nu af aan, hydrograd van 2017 is zure steenlaatste album van. overwegende kleermaker heeft nog steeds glijdende knoop en maakt zich op om CMF2 uit te brengen, ik kan me geen zure steen ontmoeting staat op de agenda.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover