Wed. Oct 4th, 2023


Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat Hoofdstuk 114 ziet Yeondu’s eerste nieuwe jaar met zijn pleegvader. Het soort dat in de hele serie bekend is en zelfs welkom is in het josei seca-genre. Het Josei-genre was vroeger schaars in kwantiteit, waardoor het ook een uniek en welkom verhaal was.

Er zijn op dit moment in de branche veel reïncarnatie- en regressieplots, en de meeste zijn variaties op het ene of het andere idee. Dit verhaal gaat over een man die een kind van zijn oom adopteert en zijn voogd is. Nu is er een verhaal met een soortgelijk uitgangspunt in de mangasfeer dat ook aangrijpend voelde, maar het einde kan het beste worden omschreven als verraad.

Deze manhwa lijkt niet die kant op te gaan, dus daar hoeft niemand zich nog eens zorgen over te maken. En Juwoon is een veel verantwoordelijkere ouder dan die van Usagi Drop. Hoewel er een vraag is die gesteld moet worden met betrekking tot het laatste hoofdstuk, zal Yeondu ouder worden in dit verhaal?

Ik word een dwaas als het gaat om mijn dochter Hoofdstuk 114
Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat (Credits: Kakao)

Ik word een dwaas als het gaat om mijn dochter Hoofdstuk 113 Samenvatting

Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat Hoofdstuk 112 zag Juwon en Yuenda hun respect betuigen aan hun grootmoeder in het nieuwe jaar. Het is belangrijk op te merken dat het hun nieuwe jaar is en niet het onze, aangezien we midden in het jaar zitten. Maar voor hen is het een andere periode omdat de manhwa hun tijdlijn volgt.

Het is niet ongewoon in manhwa om je ritme te volgen als het gaat om het volgen van gebeurtenissen. Dit is de reden waarom sommige evenementen het lijken alsof ze geen voeling hebben met de actualiteit. Maar een verhaal dat zich in zijn eigen tempo voortbeweegt en zich niet druk maakt om gebeurtenissen uit het echte leven, geeft het gevoel als een eigen wereld.

Maar we dwalen af. Het laatste hoofdstuk was een goede zucht toen Yeondu en Juwoon herenigd werden met hun grootmoeder. De twee werden geëerd op basis van het nieuwe jaar en kregen daarvoor geld van hun oma. De traditie was vergelijkbaar met de rode pakketceremonie, maar we kregen ook enkele persoonlijke momenten te zien.

Lees ook: 50 beste manga-achtige fullmetal-alchemisten om dit jaar te lezen

Ik hou mezelf voor gek als het gaat om mijn dochter Hoofdstuk 114 Spoilers

Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat Hoofdstuk 114 zal ons laten zien hoe de video door kijkers zal worden gezien. Het verhaal eindigde net toen het nieuwe jaar in het laatste hoofdstuk begon, en wat de cliffhangers betreft, was het niet het ergste. Het liet echter veel aan de verbeelding over hoe de video door kijkers zal worden waargenomen en of deze zelfs zal worden geladen.

Het kan zijn dat de video niet op tijd laadt en dat ze het nieuwe jaar missen, of dat we opmerkingen zien die gericht zijn op personages. Maar op de lange termijn maakt het niet uit, want het zal in de toekomst een herinnering voor beiden worden. En Yeunda zal waarschijnlijk iets van de ervaring leren en zien hoe ze nog meer verandert.

Ik word een dwaas als het gaat om mijn dochter Hoofdstuk 114
Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat (Credits: Kakao)

Wat is de releasedatum voor hoofdstuk 114 van I Become A Fool When It Comes to My Daughter?

Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat, Hoofdstuk 114 wordt op 20 juli 2023 uitgebracht voor de volgende regio’s.

  • Pacifische zomertijd [West Coast]: 8 uur PDT (20 juli 2023)
  • Centrale zomertijd [Central American and Canada]: 09:00 uur CDT (20 juli 2023)
  • oostelijke zomertijd [East Coast]: 10 uur EDT (20 juli 2023)
  • Greenwich mediterrane tijd [Britain]: 17:00 BST (20 juli 2023)
  • Indiase standaardtijd [India]: 20:30 IST (20 juli 2023)
  • Singaporese standaardtijd [Singapore]: 23:00 SGT (20 juli 2023)
  • Filippijnse standaardtijd [Philippines]: 23:00 PST (20 juli 2023)

Het zal beschikbaar zijn om te lezen op 21 juli 2023 voor deze regio’s.

  • Koreaanse standaardtijd [Korea]: 00:00 KST (21 juli 2023)
  • Japanse standaardtijd [Korea]: 00:00 JST (21 juli 2023)
  • Oostelijke zomertijd Australië [Australia]: 02:00 AEDT (21 juli 2023)
Ik word een dwaas als het gaat om mijn dochter Hoofdstuk 114
Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat (Credits: Kakao)

Waar te lezen I Make a Fool When It Comes to My Daughter Chapter 114?

Ik word een dwaas als het om mijn dochter gaat, hoofdstuk 114 zal beschikbaar zijn om te lezen op Kakao. Je zult ook genieten van het lezen van Top 40 Manga zoals Infinite Mage om dit jaar te lezen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover