Sun. May 19th, 2024


Nicolas Cage zegt dat hij niet in de MCU hoeft te zijn omdat hij Nic Cage is! De acteur spreekt ook de geannuleerde Superman Lives-film toe.

Nicolas Cage, MCU

Het is geen geheim dat Nicolas Cage een grote stripfan is, maar als het erop aankomt om in het Marvel Cinematic Universe te verschijnen, doet hij niet al te veel moeite. Nicolas Cage nam onlangs de Variety Legend & Groundbreaker Award in ontvangst op het Miami Film Festival op zondagavond en werd gevraagd of hij in de MCU wilde zijn.

Nicolas Cage zei net: “Ik hoef niet in de MCU te zijn, ik ben Nic Cage.Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over de huidige staat van superheldenfilms, zei Cage: “Ik moet cool zijn met Marvel-films, want ik heb mezelf genoemd naar een personage uit Stan Lee, Luke Cage genaamd. Wat ga ik doen, de Marvel-films aan de kant schuiven? Stan Lee is mijn surrealistische vader. Hij heeft mij aangesteld. Ik begrijp wat de frustratie is. Ik begrijp. Maar ik denk dat er genoeg ruimte is voor iedereen. Ik kijk naar films als ‘Tár’. Ik kijk naar allerlei artistieke en onafhankelijke films. Ik denk dat er genoeg ruimte is voor iedereen.

Nicolas Cage is eerder in Marvel-films verschenen, maar niet in de MCU. Hij speelde Johnny Blaze in Spookrijder Het is Ghost Rider: Spirit of Vengeance. Jaren eerder zou hij ook de rol van Superman op zich nemen in de film van Tim Burton. Superman leeft voordat het project uit elkaar viel. “Ze wilden dat Renny Harlin de film zou doen. Ik zat bij Renny. Ik was bezig met een andere film, hij kwam in de trailer en we praatten. Ik mocht Renny… maar ik dacht dat als ik dit zou doen, ik een doelwit zou zijn om te raken,zei Kooi. “Ik zei, het moet Tim Burton zijn. Ik belde Tim en zei: ‘Zou jij het doen?’ Tim castte mij niet, ik castte Tim, en Tim zei ja. Ik hield van wat hij deed met Michael [Keaton] en Batman, en ik was een grote fan.

De acteur was erg enthousiast over wat ze hebben voorbereid Superman leeft. “Hij was meer een Superman uit de jaren 80 met lang zwart samoeraihaar,zei Kooi. “Ik dacht dat het een heel andere Superman zou worden, een soort emo, maar we kwamen er nooit helemaal uit.Cage vroeg zich af of de studio in paniek raakte vanwege Burton. aanvallen van mars. “Warner Brothers had veel geld verloren aan de film,zei Kooi. “Deze films die heel vreemd zijn, die uitdagen en de weg openen, maken veel mensen kwaad. Ik denk dat ze bang waren. Ze hebben al veel geld uitgegeven aan het bouwen van de sets en de kostuums en al het andere. Maar je weet maar nooit. Ik wil geen gimmick zijn, Cage, maar je weet maar nooit!

Als Nicolas Cage op een dag toetreedt tot de MCU, welke rol zou je hem dan kunnen zien spelen?

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover