Sun. Jun 23rd, 2024


Pro-worstellegende en tweevoudig WWE Hall of Famer Hulk Hogan heeft zijn levensstijl veranderd. Hij drinkt en eet gezonder en is nu op weg om 40 pond af te vallen sinds hij de ring heeft verlaten.

Hulk Hogan veranderde zijn levensstijl

Tijdens een recent optreden in de serie “Gym & Fridge” van Men’s Health gaf Hogan fans een rondleiding door zijn koelkast. Hij vertelde over enkele van de meest positieve veranderingen die hij in zijn leven heeft aangebracht. Hogan, 69, onthulde dat hij ongeveer zes maanden nuchter was en moest stoppen nadat hij alcohol begon te gebruiken om zichzelf te “verdoven”.

‘Ik drink geen alcohol,’ zei Hogan. “… Moet een manier zijn om mezelf een beetje te verdoven, want ik had veel gekke zakelijke problemen en persoonlijke dingen, en ik merkte dat ik na het oefenen heel agressief werd met alcohol. Dus ik moest er gewoon mee stoppen.”

Hogan zei ook dat naarmate hij zijn 70e verjaardag nadert, ook hij meer kijkt dan eet. De ster zei dat ongeveer 15 jaar geleden zijn lichaam hem “een beetje afsloot”. Na meerdere knieoperaties en meer dan 40 jaar worstelen, moest hij “zijn hele levensstijl” veranderen.

“Ongeveer 15 jaar geleden stopte mijn lichaam voor mij. Ik heb meerdere knieoperaties ondergaan en na bijna 40 jaar worstelen, stopte mijn lichaam ermee, ‘zei Hogan. “Ik ging voor een rugoperatie en het werden 10 rugoperaties. Beide knieën moesten vervangen worden. Beide heupen werden vervangen. Enkele operaties aan mijn gezicht omdat ik mijn oogkas een paar keer heb gebroken. En het werden uiteindelijk 25 of 26 operaties, of een paar meer, over een periode van 10 of 12 jaar.

“Dus dat was een game-wisselaar voor mij. Het maakte alles anders voor mij, en ik veranderde mijn hele levensstijl omdat ik in die tijd, met zoveel pijn en ouder worden, niet zoveel gewicht kon dragen. Als je sedentair bent en niet elke avond vecht of beweegt, is het gemakkelijk om aan te komen. Dus besloot ik om af te vallen en terug te gaan naar ongeveer 265. Sterker nog, de laatste keer dat ik 265 woog was in de negende klas.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover