Tue. May 21st, 2024


Deadpool 3Ryan ReynoldsHugh JackmanDeadpoolWolverine

Eindelijk zullen Wolverine en Deadpool op het grote scherm te zien zijn, gespeeld door Hugh Jackman en Ryan Reynolds, maar hun relatie zal niet alleen maar zonneschijn en eenhoornscheten zijn. In een gesprek met de Empire Podcast plaagde Jackman de haat-liefdeverhouding tussen de twee mutanten in Deadpool3.

Hoe het te categoriseren? Tien is heel dichtbij, nul is realiteit, we zijn nul, we zijn tegenpolen, we haten elkaar,‘zei Hugh Jackman. “Ik spreek gewoon vanuit mijn perspectief, [Logan’s] gefrustreerd door hem wil ofwel een miljoen mijl bij hem vandaan zijn of hem op zijn hoofd willen slaan. Helaas kan hij in deze film geen miljoen kilometer van hem verwijderd zijn, dus ik ga hem waarschijnlijk vaak op zijn hoofd slaan.Zoals Jackman had aangekondigd dat hij daarna zijn klauwen zou ophangen inloggenhet was zeker een aangename verrassing toen werd aangekondigd dat hij zou terugkeren naar Deadpool3. Maar zal dit Jackman’s laatste uitje zijn… alweer?

Ik stel me elke film als één film voor en dat is het, zo zie ik het. Ik zal eerlijk zijn, ik had eerst een contract met twee foto’s, maar ik ging er nog steeds van uit dat het er één was en dat was het dan. Weet je, toen waren er nog geen stripboekfilms, dus ik doe er maar één tegelijk. Op die manier heb ik geluk, ik hoef niet verder te denken, maar ik denk dat dit de beste weg vooruit is.

productie binnen deadpool 3 zal naar verwachting volgend voorjaar beginnen onder leiding van Shawn Levy, die plaagde dat het vervolg het R-rated hardcore geweld van de eerste twee films zal voortzetten. “We schrijven, herschrijven, ontwikkelen en bereiden Deadpool nu elke dag voor,zei Levi. “Het is geweldig om elke dag te lachen. Het is zo heerlijk om deze scènes te horen, te schrijven en te verzinnen waarin mensen slecht praten. En het geweld zit in je gezicht en hardcore, en het is echt een Deadpool-film. En er zit Logan in. En er zit Wolverine in. Het is heel leuk. Ik heb zoveel plezier en ik heb het bereik nog niet eens gehaald. […] Ik moet zeggen dat het ontwikkelen van een Deadpool-film een ​​van de leukste creatieve ervaringen van mijn leven is, omdat het niet alleen de beoordeling R heeft. Het is zo vol zelfbewustzijn en dat maakt schrijven echt heel leuk op een manier die uniek is voor die franchise . .

Oh mijn God, ik ben opgewonden,”zei Ryan Reynolds over de terugkeer van Hugh Jackman deadpool 3. “Het is net als de oude zelfgemaakte week. Elke dag op de set staan ​​met een van mijn beste vrienden is een droom die uitkomt. Maar om dit te doen met deze twee iconische personages naast elkaar gaat onze stoutste dromen te boven.Deadpool3of De Wolverine Show met Deadpoolstaat gepland om in de bioscopen te draaien 8 november 2024.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover