Sat. Sep 23rd, 2023


Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde In hoofdstuk 82 zal Iske de confrontatie aangaan met Freya Van Puriana. Iske merkt dat Freya zich te comfortabel voelt bij Ruby, en voordat ze haar op Ruby kan zetten, houdt Iske haar tegen.

Freya kan vanaf het begin niet goed opschieten met Ruby, en plotseling, in het bijzijn van Caesar, gedraagt ​​ze zich alsof ze beste vrienden zijn. Iske merkt dat Ruby zich niet op haar gemak voelt bij haar, en als ze haar grens overschrijdt, houdt Iske haar tegen.

De verhaallijn How to Get My Husband on My Side gaat erg goed de afgelopen weken, en we zien Iske en Ruby de laatste tijd vaak. De banketboog vindt plaats zoals elk ander banket in Manhwa, waar we dit soort drama’s maar al te vaak zien.

Alles gaat goed tussen Caesar en Iske, en het lijkt erop dat ze het goed met elkaar kunnen vinden. Het wordt echter ingewikkeld naarmate we verder komen in het verhaal. En in het volgende hoofdstuk zal Freya proberen haar eer voor iedereen te houden.

En als je je afvraagt ​​wanneer het volgende hoofdstuk van de Manhwa rom-com How to Get My Husband on My Side wordt uitgebracht, maak je dan geen zorgen, want in dit artikel behandelen we de releasedatum van How to Get My Husband op My Side Side Hoofdstuk 82 en waar je het kunt lezen.

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 82 Releasedatum
Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 81 (Credits: Kakao)

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 82 Samenvatting

Het hoofdstuk begint met Ruby die haar broer Caesar begroet. Caesar complimenteert Caesar met zijn uiterlijk en vraagt ​​of ze niet altijd iets doet voor haar broer, die net is aangekomen van een ruige zeeroute, en hij opent zijn arm. Ruby springt dan op en omhelst hem.

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 82 Releasedatum
Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 81 (Credits: Kakao)

Het was een bekend gezicht en een vertrouwde reactie gedurende het hele feest, en toch was alles hetzelfde. Iske benadert dan Ruby en vertelt haar dat ze er prachtig uitziet. Ruby vertelt hem dat het komt omdat ze heeft gebruikt wat hij haar heeft gegeven en complimenteert hem ook.

De broer die voor zijn zus zorgt en de man die van zijn vrouw houdt, ontmoetten elkaar. Ze ontvangen elkaar met vreugde, en Ruby, die van iedereen liefde ontvangt. Voor anderen die de situatie niet begrijpen.

Ze zullen denken dat dit een beroemd schilderij is, maar het is allemaal maar één stuk. Dus Ruby zal proberen haar gevoel voor humor te behouden en het beste te maken van de rol die ze heeft gekregen.

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 82 Releasedatum
Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 81 (Credits: Kakao)

Lees ook: 10 animaties met het hoofdpersonage van OP die je moet bekijken

Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 82 Releasedatum

Het volgende hoofdstuk van ‘Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde’ staat gepland voor Donderdag 20 juli 2023, KST. Hoofdstukken worden wekelijks vrijgegeven. Het internationale schema voor How to Get My Husband on My Side Hoofdstuk 82 is als volgt:

Lancering op woensdag voor landen:

 • Indian Standard Time (IST): 20.30 uur op woensdag 19 juli 2023
 • Centraal Europese Tijd (CEST): om 17:00 op woensdag 19 juli 2023
 • New York: woensdag 19 juli 2023 om 11.00 uur
 • Pacific Time (PST): 8:00 uur op woensdag 19 juli 2023
 • Oost-Europese tijd (EEST): woensdag 19 juli 2023 om 06:00 uur
 • Filippijnse standaardtijd (PHT): 23:00 uur op woensdag 19 juli 2023
 • Singapore Standard Time (SST): 23:00 op woensdag 19 juli 2023
Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 82 Releasedatum
Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde Hoofdstuk 81 (Credits: Kakao)

Lancering op donderdag voor landen:

 • Japanse standaardtijd (JST): 12:00 uur op donderdag 20 juli 2023
 • Australian Capital Territory (ACST): om 01:00 op donderdag 20 juli 2023
 • Indonesische Eastern Time (EIST): 12:00 uur op donderdag 20 juli 2023
 • Koreaanse standaardtijd (KST): 12:00 uur op donderdag 20 juli 2023

Waar te lezen Hoe krijg ik mijn man aan mijn zijde hoofdstuk 82 online?

U kunt hoofdstuk 82 van How to Get My Husband on My Side in Kakao Page en Kakao Webtoon in onbewerkt formaat (Koreaanse taal) lezen. How to Get My Husband on My Side is beschikbaar in Engelse vertaling op Tapas onder de naam How to Win My Husband Over, maar er zijn slechts 68 hoofdstukken beschikbaar op hun website.

Lees ook: 30 Anime-achtige parallelle wereldapotheek die u moet bekijken

By admin