Thu. Jun 13th, 2024


Hoe geweldig zou het zijn als je je huis elk uur meerdere Pokémon kunt laten spawnen? Ik heb hier een theorie voor en het zou moeten werken, want op een gegeven moment werkte het voor mij en als het eenmaal werkt voor jou, reageer hieronder en laat het me weten!

Ik woon in een landelijk gebied en geen Pokestop voor 33 KM of 20,5 mijl. Toen ik het Pokemon Go-account aanmaakte, van alle plaatsen, begon mijn huis in mijn gebied elk uur 1 Pokemon te spawnen. Toen liet ik mijn vrouw en zus ook spelen. Ze maakten de rekening vanaf dezelfde plek in ons huis. Nu is de spawn-snelheid voor Pokemon in mijn huis toegenomen, 2-3 Pokemon per uur.

Volledige methode

Mijn theorie is dat Niantic een specifieke functie voor Pokémon op hun systeem heeft geïnstalleerd. Dit spawnt Pokemon telkens wanneer een Pokemon Go-account wordt aangemaakt als geolocatie is ingeschakeld. Als dat niet het geval is, zullen spelers in het platteland niet spawnen omdat er niet veel Pokestops of spelers zijn. Denk er over na! Het idee is dat als je een Pokemon Go-account op je locatie hebt gemaakt terwijl je geolocatie is ingeschakeld, de locatie elk uur een Pokemon zal spawnen, aangezien je daar maar één account hebt gemaakt.

Volgens mijn theorie, als je wilt dat je huis meerdere Pokemon spawnt, moet je meerdere accounts op dezelfde locatie maken. Het aanmaken van meer dan één account is in strijd met het beleid van Niantic, dus wat je kunt doen is de telefoon van je familie of vriend gebruiken en op die manier beginnen met spawnen.

Als je deze methode volgt, zie je elk uur een toename in spawns op basis van het aantal telefoons dat de game om je heen heeft geïnstalleerd. Eerder plaatste ik een bericht over een Pokemon-trainer, hij woont in een appartement en krijgt elk uur cluster-spawns en je kunt hieronder een screenshot zien. Wil je niet dat dit ook bij jou thuis gebeurt? Ik wil dat sommige mensen mijn theorie ervaren. Ik weet zeker dat we dit zeker kunnen laten werken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen! Laat reacties hieronder achter!By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover