Wed. Oct 4th, 2023


Moderne radiorock is niet zo aantrekkelijk boskers zanger Jos Todd. In een interview met Logans optreden, Todd sprak uitgebreid over waarom hij vindt dat moderne rockmuziek geen duidelijke persoonlijkheden of muzikale trekken heeft. of hoe Todd‘s zegt het kort en bondig: “Er is niemand die het peloton uit elkaar haalt.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

“Rock is gewoon niet gevaarlijk,” zei hij. Todd. ‘En als ik ‘gevaarlijk’ zeg, bedoel ik geen slechte woorden of zeg ik dat soort dingen. Er is niemand die het peloton uit elkaar haalt.

“Vroeger waren er bands die – elke band had een soort persoonlijkheid en daarom waren ze allemaal gescheiden van elkaar, ook al zaten ze in een muzikaal genre. Ik kan je een goed voorbeeld geven – het laatste decennium daar waren rocksterren in de jaren 90. Ik bedoel, kijk eens hoeveel geweldige vocalisten je hebt gehad – je hebt gehad Layne Staley Het is Chris Kornel Het is Kurt Cobain Het is Eddie Vedder Het is Zak De La Rochea — en al deze jongens waren allemaal een klasse apart. En elk van deze bands was anders, dus als je ze hoorde, wist je dat zij het waren. En ik weet het niet – sinds ongeveer 2000 is het niet meer zo geweest op rockradio.”

Todd het legt zichzelf vervolgens verder uit door te zeggen dat veel van de moderne rock gewoon niet van elkaar te onderscheiden is. Wat volgens mij waar is als je alleen naar veel van de grote namen luistert, maar zoals altijd moet je meestal een beetje graven om de goede dingen te vinden. Maar ja, er is zeker veel middelmatig materiaal dat er volgens de cijfers precies zo uitziet. Wat eerlijk gezegd erger is dan gemeen zijn.

“Je luistert naar elke vorm van nieuwe rockradio en het klinkt als – voor mij; dit is slechts mijn mening – het klinkt als een band rug aan rug voor ongeveer 45 minuten, en je weet niet wie iemand is en je Ik ken niemands naam en er zijn geen gitaarhelden en er zijn geen frontmannen. En de tekst – ik weet het niet – is naar mijn mening een beetje G-rated. Ik heb niet het gevoel dat iemand contact maakt met hun publiek op een eerlijke manier. Ik weet het niet. Misschien wel. Ik denk dat de laatste band die dat echt deed, was Woede tegen de machine. Ik vond ze erg leuk. Ik wou dat ze veel meer platen zouden uitbrengen, maar dat doen ze niet.”

Aankondiging. Scroll om verder te lezen.

Wil je meer metaal? Abonneer u op onze dagelijkse nieuwsbrief

Voer hieronder uw gegevens in om een ​​dagelijkse update te krijgen met al onze koppen en om de The Orchard Metal-nieuwsbrief te ontvangen.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover