Sun. Mar 3rd, 2024


De manhwa “The Game That I Came From” is het verhaal van een spel. Het verhaal draait om een ​​jongen genaamd Ling Ce die ooit bewusteloos werd geslagen door gepest te worden door een van zijn klasgenoten.

Ling Ce komt na enige tijd bij bewustzijn en herinnert zich wat er met hem is gebeurd. De omvangrijke Hui Gou van zijn school sloeg hem in elkaar en hing hem aan een boom. Hij had Ling gepest sinds hij hem op de middelbare school tegenkwam, maar zelfs nadat Ling hem zijn excuses had aangeboden, stopte hij niet.

Hui Gou was een Ontwaakte. Dit kwam door het spel Heaven Land. Hij haalde zijn niveaus door elkaar, zodat zijn spelleven werkelijkheid begon te worden. Hoe jonger en krachtiger een Awakened is, hoe meer hoogwaardige behandeling hij zal krijgen. Ze zullen worden behandeld als de activa van een land en zullen elites van elites worden.

Ling vroeg zich af hoeveel beter het zou zijn geweest als zijn ranking hoger was en als hij opnieuw kon beginnen. Ling gaat naar huis en begint te spelen. Zijn speelvaardigheden zijn uitstekend, maar hij begon een jaar later dan alle anderen, dus er waren een aantal gebieden waarop hij achterop raakte.

Hij maakte geen deel uit van klassenallianties, en een klassenalliantie is waar de meest bekwame spelers samenkomen en voor anderen werken in ruil voor geld.

Het spel waar ik vandaan kom
Het spel waar ik vandaan kwam (Credits: MandarinHue)

Wanneer hij zich aansluit bij een alliantie van klassen, proberen ze de teleporter binnen te gaan, en er gebeurt iets vreemds, maar Ling is al binnen. Ling’s lichaam begint af te breken. Zelfs zijn account was weg.

Als een persoon het maximale niveau in het spel bereikt, kan hij in het echte leven hemeltartende krachten verkrijgen. Speler Ling Ce kreeg eindelijk zijn beloning door zijn harde werk, maar kreeg uiteindelijk de meest nutteloze vaardigheid. Terwijl hij pech had, werd hij drie jaar geleden door mysterieuze krachten teruggebracht.

Ook al ging hij naar het verleden, hij had zijn ervaringen en herinneringen uit zijn vorige leven. Ling werd al snel wakker op een vreemde plek, hij besefte dat hij door de tijd was gereisd en nu was het zijn beurt om te schitteren.

Eerder in The Game I Came From Hoofdstuk 173: Samenvatting

In hoofdstuk 173 van de game waar ik vandaan kwam, zagen we hoe Ling Ce de twee professionele spelers van hoog niveau alleen nam. Beiden waren eersteklas professionals waar andere spelers voor bogen en die ze aanbaden. Zengo’s aanval, de aura van het zwaard verbruikte al zijn energie, hij kon de aura van het zwaard niet ontwijken.

Als dief bevond hij zich in een nogal ongunstige positie. Geen van de capaciteiten waarover hij op dat moment beschikte, kon hem eruit krijgen. Hij vroeg zich af wat er buiten aan de hand was toen hij iemand hoorde schreeuwen dat ze wraak wilden nemen.

Het spel waar ik vandaan kom
Het spel waar ik vandaan kwam (Credits: MyAnimeList)

Beide spelers van hoog niveau merkten dat Ling uitgeput raakte en besloten hem samen aan te vallen. Zengo wilde hem alleen uitschakelen. De gekke koning buiten had de speciale actieve vaardigheid van de gigantische koning geactiveerd. Dit zou Ling Ce echt helpen zijn verloren krachten terug te krijgen.

Zengo ontweek de aanval van Ling dankzij zijn vaardigheid van een subklasse waarmee hij zijn energie kon omzetten in zwaardaura. Terwijl de andere spelers Seduction gebruikten om hun krachten te verzwakken, zou deze aanval slechts 9 seconden duren. Beide spelers maakten van de gelegenheid gebruik om Ling aan te vallen.

Het spel waar ik vandaan kom
Het spel waar ik vandaan kwam (Credits: ManhuaScan)

Het spel waar ik vandaan kwam Hoofdstuk 174: releasedatum

De game waar ik vandaan kwam, hoofdstuk 174, staat gepland voor release op 22 april 2023, Pekingse tijd. Het volgende is het schema voor internationale lezers:

  • India (IST): 6.30 uur op 22 april 2023
  • Japan (JST): 10.00 uur op 22 april 2023
  • Korea (KST): 10:00 uur op 22 april 2023
  • VS (EST): 21.00 uur op 21 april 2023
  • Verenigd Koninkrijk (GMT): 01:00 op 22 april 2023
  • Filipijnen (PHT): 9.00 uur op 22 april 2023
  • Australië (AEST): 11.00 uur op 22 april 2023

Het spel waar ik vandaan kwam Hoofdstuk 174: Waar te lezen?

Hoofdstuk 174 van ‘The Game That I Come From’ zal beschikbaar worden gesteld op de officiële KuaiKan Manhua-website. De Engels vertaalde versie ervan is verkrijgbaar bij INKR Comics, maar alleen het eerste hoofdstuk kan gratis worden bekeken, waarna lezers een aankoop moeten doen.

Lees ook: 50 beste dansfilms die je in 2023 kunt bekijken

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover