Wed. Apr 17th, 2024


The Real Deal has Come Episode 34 is onderweg om de kijkers dit weekend te vermaken. In de volksmond bekend als The Real has come, is het een kdrama dat een behoorlijke kijk biedt op een verwrongen liefdesverhaal. In de trend van miniseries heeft deze Zuid-Koreaanse televisieserie 50 afleveringen gepland.

Met elke voorbijgaande aflevering stijgt de spanning en bloeit de liefde op. Jaloezie, begrip, spanningstoename en geheimen worden onthuld. Er zit veel in de kaarten. Nadat de vader van Kyung achter de realiteit van het nephuwelijk komt, nemen de zaken een serieuze wending.

De volgende paar afleveringen zullen het lot van onze onwetende tortelduifjes bepalen. Om je beter te leren kennen, bekijken we alle informatie over aflevering 34 van The Real Deal Has Come.

The Real Deal is gekomen Plotsynopsis

Yeon Doo is een charmante jonge vrouw die ernaar streeft de nummer één leraar te worden. De lerares Koreaans heeft ook serieuze plannen met haar vriend, Joon Ha. Haar lieve wereld valt in duizend stukjes uiteen als ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt.

Wat haar problemen nog groter maakt, is haar zwangerschap. Met een baby op komst wiens vader haar ontrouwe vriendje is, komt ze in grote problemen. Tegenover haar zit OBGYN Tae Kyung.

Hij vindt geen plezier in trouwen, en om hetzelfde te voorkomen, heeft hij een plan. Hij besluit een huwelijk met Yeon Doo te vervalsen, waar hij erin slaagt te ontsnappen aan de levenslange verbintenis, en Yeon Doo slaagt erin de identiteit van de vader van haar baby te verbergen.

Samenvatting van de aflevering The Real Deal Has Come

De aflevering begint met gevechten tussen Joon Ha en Tae Kyung. Joon Ha zegt dat Real zijn zoon is, maar Tae Kyung gelooft dat de bloedverwantschap er niet toe doet, dus hij is de echte vader.

Yeon Doo stopt de twee van vechten en praat met Joon Ha. Ze bekritiseert hem omdat hij egoïstisch is en vertelt hem dat Tae Kyung al die tijd voor Real heeft gezorgd, dus hij is de vader. Joon Ha moet teleurgesteld vertrekken.

Ondertussen annuleren Hyun Woo en Ji Myeong hun beslissing om te scheiden en zich te herenigen. Thuis verwelkomt iedereen Yeon terug uit het ziekenhuis met wat cadeautjes. Ze is blij met het warme welkom.

Het echte werk is aangebroken
Het echte werk is gearriveerd (Credits: KBS2)

Tae Kyung noemt president Gong voor het eerst zijn vader. De laatste stemt er ook mee in de waarheid te verbergen op voorwaarde dat de twee de realiteit zo snel mogelijk aan hun moeder onthullen.

Als Jin niet tevreden is met Joon Ha’s beslissing om niet aan iedereen te vertellen dat hij de vader is van Yeon Doo’s kind, dan besluit ze het heft in eigen handen te nemen. Ze voelt dat Joon Ha zich zorgen maakt over Real, dus hij is bang om de waarheid toe te geven.

Als Jin ook Ms. Lee om de waarheid te vertellen, maar Joon Ha komt tussenbeide. Ondertussen, een droevig verhaal van oma mevr. Eun verliest haar pasgeboren dochter, Strawberry, wordt onthuld.

Later woont iedereen een kledinglanceringsfeest bij waar Se Jin de confrontatie probeert aan te gaan met Ms. Weer Lee. Wanneer ze kan, arriveert Yeon Doo en onthult de schokkende realiteit.

Lees ook: If You Wish Upon Me Seizoen 1 Cast: Wie zit er in het Medical Kdrama?

The Real Deal is gekomen Aflevering 34 releasedatum.

Elke zaterdag en zondag verschijnen er nieuwe afleveringen van het drama The Real Deal Has Come. Aflevering 34 wordt uitgebracht op zondag 16 juli 2023 om 20.00 uur Korean Standard Time (KST).

Voor andere regio’s:

  • Filippijnen (PHT): 19:00 uur, zondag 16 juli 2023.
  • Pacific Time (PST): 04:00 uur, zondag 16 juli 2023.
  • Tijd in Thailand: 18.00 uur, zondag 16 juli 2023.
  • Indiase standaardtijd (India): 16.30 uur, zondag 16 juli 2023.
  • Maleisische tijd (MYT): 19.00 uur op zondag 16 juli 2023.
  • Indonesië: 18.00 uur, zondag 16 juli 2023.
  • Eastern Standard Time (EST): 07:00 uur op zondag 16 juli 2023.
  • Japanse standaardtijd (JST): 20:00 op zondag 16 juli 2023.

Bekijk The Real Deal is come Episode 34: Streaming Guide

Nieuwe afleveringen van The Real Deal Has Come worden vertoond op de lokale Zuid-Koreaanse tv-zender KBS2 voor een Koreaans publiek.

Internationale kijkers kunnen afleveringen van The Real Deal Has Come bekijken op Rakuten Viki en Amazon Prime Video met ondertiteling.

Lees ook: Beste shows zoals Modern Family voor liefhebbers van komische sitcoms

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover