Mon. Jun 24th, 2024


Hayden Panettiere nam contact op met regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett over het terugbrengen van Kirby Reed voor Scream VI.

Schreeuw VI, Kirby, Hayden Panettiere

In de loop van vijf films (binnenkort zes) kwamen veel personages ten onder door toedoen van Ghostface. Kirby Reed (Hayden Panettiere) wordt verondersteld zo’n personage te zijn, nadat ze meerdere keren is neergestoken en aan het bloeden is overgelaten, maar een paasei in Scream bevestigde dat ze het had overleefd. Hayden Panettiere keert terug als Kirby voor Schreeuw VI voor nog een kans om Ghostface onder ogen te zien, maar de actrice bracht het idee zelf naar de regisseurs.

Hayden Panettiere nam een ​​pauze van acteren na de ABC-serie nashvilleen toen het tijd was om terug te gaan, Schreeuw het uit keerde terug naar het toneel. “Ik wist niet wat ik hierna wilde doen,Panettiere vertelde Good Morning America. “Ik moest die vier jaar vrij nemen en, godzijdank, dat deed ik. Ik moest aan mezelf werken – mijn mentale gezondheid, mijn fysieke gezondheid, mijn spirituele gezondheid. en wanneer dan [‘Scream’] kwam naar buiten en kwam terug, ik had zoiets van: ‘Ik wil hier weer deel van uitmaken omdat ik hoopte dat Kirby nog leefde. Ik heb het weer tot leven gewekt en heb je gebeld.Panettiere voegde toe: “Ik belde ze eigenlijk… toen ze ‘Scream 5’ aan het maken waren en ik dacht: “Zonder mij?! Wacht even. Om vol te houden. Misschien leef ik nog en kan ik van nut zijn.

Alle die-hard Kirby-fans zijn waarschijnlijk heel blij om te zien dat het personage terugkeert naar Schreeuw VI, en Hayden Panettiere was heel blij dat het vervolg de actie naar New York verplaatste. “Ik ben een New Yorker, dus ik vind het geweldig dat je hier bent gekomen,zei Panettiere. “Als ze zeggen dat de regels om veilig te blijven, regel nummer één is om jezelf in de menigte te plaatsen. Zorg ervoor dat je omringd bent door mensen, zodat als iemand je pijn doet, er iemand is om te helpen. Nou, blijkbaar is dat niet het geval. Dit kan net zo gevaarlijk worden, zo niet gevaarlijker, en het kan echt iedereen zijn, om welke reden dan ook.” Zal Kirby het geluk hebben om weer te overleven? We zullen het snel ontdekken.

U kunt een recensie bekijken van Schreeuw VI van onze eigen JimmyO, die de film “verdomd genot.Schreeuw VI komt in de bioscopen 10 maart.

By Orville Anderson

Professional Writer | Published Author | Wordsmith | Lover of Literature | Crafting stories that captivate and inspire | Seeking to connect with fellow wordsmiths and literary enthusiasts | Let's embark on a journey through the power of words | #Writer #Author #LiteratureLover